Sinisaloliiga karhulassa 5.5.2012

img_5021

Karhulassa ajettiin Sinisaloliigan kauden ensimmäinen kilpailu 5.5.2012. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaikki tiimin kuljettajat olivat samassa paikassa kisaamassa. 

Samuli Jokiniemi MXC/B:
Samuli jatkoi samasta mitä nähtiin jo Laitilassa ja Vantaalla. Samuli oli molemmissa erissä toisena maalissa ja sitäkautta totalin toinen. Ensimmäisessä erässä Samulin lähtö onnistui mainiosti. Toisessa erässä lähtö oli hiukan ekaa erää vaisumpi ja ekojen kurvien jälkeen Samuli oli noin kahdeksas. erän aikana Samulin onnistui nousta toiseksi.

Otto Hilden MXC/C: 
Otto ajoi karhulassa tämän kauden ensimmäisen suomen kilpailun. Kilpailu meni varsin mainiosti, Oton ollessa ensimmäisessä erässä seitsemäs ja toisessa erässä kuudes. Totalissa otto oli seitsemäs.

Jami Niemelä MXC/B: 
Jamilla kisan ennakko-odotukset olivat hiukan kaksijakoiset. Toisaalta edellisenä viikonloppuna oli vantaalla mennyt tosi hyvin, mutta samaan aikaan alla oli ikävä loukkaantuminen jonka johdosta nilkka oli todella kipeä. Ensimmäisessä erässä Jami sai ihan asiallisen startin, mutta ajo jäi ikävästi kesken ekalla kierroksella pyörään tulleen vian takia. Toisessa erässä lähtö onnistui ekaa erää huonommin mutta Jamin onnistui kuitenkin nousta 23. sijalle. Edemmäksi ei enään pystynyt nousemaan, koska radan terävät reiät hakkasivat niin pahasti nilkkaan.

Seuraava Sinisalo MX liigan kilpailu ajetaan Porin Yyterissä 19.5

-Pete