Team CrossiBlogin kuljettaja Jami Niemelä avasi kauden 2012 kilpakailukauden Virossa Adrenalin Arenalla ajetussa lasten crossikilpailussa 23.03.2012. Kilpailussa oli osallistujia Suomesta, Virosta, Latviasta ja Venäjältä.

Molemmissa erissä Jami otti hyvin varovaiset startit, koska lähtö tapahtui betonialustalta. Betonialustalta lähtöjä Jami ei ollut päässyt harjoittelemaan aiemmin. Ensimmäisessä erässä Jami sijoittui seitsemänneksi ja toisessa yhdeksänneksi.

Kilpailun tavoitteena oli käydä hakemassa kilpailukokemusta ja saada hyvä ja ehjä kilpailu heti kauden alkuun. Tavoitteisiin päästii ja kun kuljettajakin oli tuloksiin tyytyväinen niin voidaan sanoa kilpailun olleet erittäin hyvä. Jami totesi kilpailun jälkeen "Ajo oli molemmissa erissä hyvää, oho-tilanteita ei tullut ja kummassakin erässä oli kovaa vääntöä sijoituksista. Kilpailu oli erittäin hyvä".

MX85 luokassa oli mukana varsin kovia nimiä Suomen MXC/A sarjasta, kuten Miro Sihvonen ja Antti Ahtila. Kilpailussa Miro Sihvonen oli molemmissa erissä toisena ja Antti Ahtila kolmantena.

 

-Pete