Mitä Crossiblogi on?

Crossiblogi on palvelu jonka sisältö on suunniteltu aloittelevien motocrossareiden tarpeisiin. Tällä hetkellä palvelu jakautuu kahteen osioon, tekniikka ja huolto-ohjeisiin ja junnu-uutisiin. Junnu-uutisissa pyrimme uutisoimaan mahdollisimman laajasti junnukuskeja kiinnostavista asioista, kuten junnujen kilpailuista ja junnu-kuskeista.

Tekniikkaohjeet ja huolto-ohjeet ovat tehty aloittelevan vanhemman ja junnun lähtökohdat huomioiden. Ohjeita ei ole tehty edistyneemmille harrastajille, vaikkakin osa ohjeista soveltuu myös heille.

Muutoinkin pyrimme neuvomaan asioita siten että niiden pohjalta olisi mahdollisimman turvallista lähteä tutustumaan lajiin.

Kaikkia kirjoittamiamme ohjeita ja vinkkejä on mahdollista kommentoida ja toivommekin saavamme palautetta. Kaikki palaute luetaan ja rakentavat palautteet julkaistaan myös sivustolla kunkin ohjeen alapuolella. Mikäli sivustolta puuttuu jotain oleellista, niin kannattaa lähettää viesti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostia suoraan yhteystiedot sivulla olevaan osoitteeseen.

Haluamme vielä painottaa, että motocross on laji jossa sattuu ja tapahtuu. Välillä paikkoja menee rikki. Suosittelemmekin aina ennen jonkin ohjeen noudattamista miettimään soveltuuko kyseinen ohje sinulle tai lapsellesi. Ohjeet eivät ole tarkoitettu kirjaimellisesti noudatettavaksi, ohjeiden tarkoituksena on toimia vinkkeinä oman harjoittelun suunnittelussa.

Kuka crossiblogia pyörittää?

Crossiblogin toimintaa pyörittää CrossiBlogi Racing Oy. Yhtiön toiminnasta vastaa Petri Niemelä.

Mainostaminen CrossiBlogissa

Kaupallisille mainoksille on tässä vaiheessa kaksi paikkaa, sivun yläreunassa (koko 1040px x 240px) ja tekstiosioiden oikealla ja vasemmalla puolella ( koko 240px x 240px).  Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla jos haluat kuulla aiheesta lisää.

Mikäli olet järjestämässä kohdeyleisöllemme sopivaa tapahtumaa, leiriä tai jotain muuta niin silloinkin kannattaa ottaa yhteyttä. Saattaa olla että saat mainoksen sivuillemme ilmaiseksi tai ainakin todella halvalla!

Tukijat

Etsimme palvelulle yhteistyötahoja, jos olet kiinnostunut tukemaan CrossiBlogia, niin siihen on muutama vaihtoehto.

Jos edustat yritystä joka haluaisi lähteä mukaan toimintaamme ja mainostaa sivustolla, lähetä viestiä yhteydenottolomakkeen kautta tai soita yhteydenottolomakkeella olevaan puhelinnumeroon niin katsotaan yhdessä sopiva paketti.

Myös yksityishenkilöiden on mahdollsita tukea toimintaamme. Mikäli koet sivustosta olevan sinulle hyötyä ja haluat tukea toimintaamme voit lahjoittaa meille parhaaksi katsomasi summan Paypalin lahjoitusnappulan avulla. Kaikki sivuston ohjeet ja toiminnot toimivat ilman lahjoitustakin, joten lahjoittamalla vain tuet toimintaamme.