Asiakaspalvelumme vastaa kernaasti kaikkiin tuotetta tai tilausta koskeviin kysymyksiisi. Ennen yhteydenottoa, ota esille asiakasnumerosi, jonka löydät tilausvahvistuksesta.
 

1. Tilausvahvistus 

Tilaukselle lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää seuraavat tiedot: 
tilausnumeron
tilauksen sisällön
tuotteiden hinnat ja kokonaishinnan
 

2. Maksutapa 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, CrossiBlogi Racing Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.
 
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830
 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 

Muut maksutavat

Erikseen sovittaessa palvelut ja ostokset on mahdollista ostaa laskulla tai postiennakolla
 

3. Toimitusaika

Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 2-4 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan mahdollisimman pian tilauksen saavuttua.
 

4. Kuljetukset

Mikäli tuote on vioittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana, on vastuu EPTE Oy:n. Ota välittömästi yhteyttä Asiakaspalveluumme, jos saat viallisen tai väärän tuotteen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
 

5. Palautusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan alkamaan tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä EPTE Oy:n Asiakaspalveluun ja tarkista palautusoikeutesi – näin säästät aikaa ja vältyt turhilta visiiteiltä postitoimipisteessäsi. Asiakaspalvelusta saat tarkat ohjeet asiakaspalautuksen tekemiselle.
 

6. Takuu

Kaikilla tuotteilla on 12 kuukauden valmistus- ja materiaalitakuu. Kuitti/lasku toimii takuutodistuksena.
 

7. Erimielisyydet

Erimielisyydet ratkotaan yhteistyössä kuluttajaviranomaisten kanssa.