Tekniikkaohjeet ja huolto-ohjeet ovat tehty aloittelevan vanhemman ja junnun lähtökohdat huomioiden. Ohjeita ei ole tehty edistyneemmille harrastajille, vaikkakin osa ohjeista soveltuu myös heille. 

Muutoinkin pyrimme neuvomaan asioita siten että niiden pohjalta olisi mahdollisimman turvallista lähteä tutustumaan lajiin.

Palvelu on vielä hyvin alkuvaiheessa, mutta kehitämme palvelua pikkuhiljaa. Näin alkuvaiheessa meillä on täällä paljon tekstiä ja vähän kuvia. Jatkossa tulemme lisäämään ohjeiden yhteyteen kuvia ja videoita.

Kaikkia kirjoittamiamme ohjeita ja vinkkejä on mahdollista kommentoida ja toivommekin saavamme palautetta. Kaikki palaute luetaan ja rakentavat palautteet julkaistaan myös sivustolla kunkin ohjeen alapuolella. Mikäli sivustolta puuttuu jotain oleellista, niin kannattaa lähettää viesti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostia suoraan yhteystiedot sivulla olevaan osoitteeseen.

Lopuksi vielä pari sanaa amerikkalaiseen tyyliin, eli disclaimeri.

Haluamme vielä painottaa, että motocross on laji jossa sattuu ja tapahtuu. Välillä paikkoja menee rikki. Suosittelemmekin aina ennen jonkin ohjeen noudattamista miettimään soveltuuko kyseinen ohje sinulle tai lapsellesi. Ohjeet eivät ole tarkoitettu kirjaimellisesti noudatettavaksi, ohjeiden tarkoituksena on toimia vinkkeinä oman harjoittelun suunnittelussa.