22.9.2021

SML HAKEE MX-LAJIRYHMÄN LAJIPÄÄLLIKKÖÄ

SML:n Motocross-lajiryhmä on tehnyt menestyksekästä ja aktiivista työtä SML:n MX-toiminnan kehittämiseksi jo usean vuoden ajan. MX -lajiryhmä on nyt ilmoittanut päättävänsä tehtävät nykyisen kokoonpanon osalta. SML haluaa kiittää lajipäällikkö Simo Merilää ja koko lajiryhmää pitkästä ja ahkerasta työstä lajin kehittämiseksi. Ryhmä on vuodesta toiseen käyttänyt lukuisia vuorokausia luottamustehtävän hoitamiseen ja pitkä ja tunnollinen työ lajin eteen ansaitsee suuren kiitoksen!

Lajiryhmän päättäessä tehtävät, on SML:n hallitus päättänyt kokouksessaan MX -lajiryhmän lajipäällikön haun avaamisesta. Haku on avattu 22.9.2021. SML:n jäsenkerhot voivat nyt esittää henkilöitä lajipäällikön tehtävään. Esitykset tulee jättää 3.10.2021 mennessä osoitteeseen ville.salonen(at)moottoriliitto.fi.

Esitys tulee toimittaa SML:n jäsenkerhon toimesta SML:n toimistolle ja mukaan tulee liittää vahvistus henkilön suostumuksesta tehtävään. SML:n hallitus nimeää uuden lajipäällikön hakuajan päätyttyä ja uusi nimetty lajipäällikkö käynnistää lajiryhmän jäsenten kokoamisen heti valinnan vahvistamisen jälkeen.

MX-lajiryhmän asioihin liittyen yhteyttä voi ottaa SML:n toimistolle osoitteeseen jussi.pitkahalme(at)moottoriliitto.fi.

Lisätietoja lajipäällikön hausta on saatavilla osoitteesta ville.salonen(at)moottoriliitto.fi

SML ry