29.7.2021

KYMIRINGIN SUOMEN MXGP -MOTOCROSSIN MM-OSAKILPAILU SIIRTYY VUODELLE 2022

Infront Moto Racing ja Lahti Events oy ovat tiedottaneet 29.7.2021, että Kymiringin moottorirata-alueelle suunniteltu Motocrossin MM-osakilpailu, MXGP siirtyy vuodella eteenpäin. Vuosi on ollut pandemiatilanteesta johtuen vaikea suurten tapahtumien näkökulmasta ja MXGP liittyy näin siirrettyjen tapahtumien listalle.

”Kilpailun siirtyminen on harmillinen takaisku” -toteaa Suomen Moottoriliitto ry:n puheenjohtaja Erkki Heikkinen. ”Tämä on jo toinen vuosi peräkkäin, kun tapahtuman eteen on tehty todella paljon töitä. Onneksi työ ei kuitenkaan ole mennyt kokonaan hukkaan, vaan palvelee nyt vuodelle 2022 siirtyneen kilpailun valmisteluja. On paikallaan esittää suuri ja lämmin kiitos kaikille niille, jotka ovat pyyteettömästi olleet mukana rakentamassa vuoden 2021 tapahtumaa. Periksi ei anneta ja nyt suunnataan katseet kohti vuoden 2022 kilpailua”-kommentoi Erkki Heikkinen.

Lisätietoja ja Lahti Events oy:n virallinen tiedote MXGP:n siirtymisestä löytyy linkin kautta.

https://www.epressi.com/tiedotteet/urheilu/motocrossin-suomen-mm-osakilpailu-mxgp-finland-siirtyy-vuodella.html