6.3.2016

Jami Niemelä Adrenalin Arena for Kids kilpasarjassa MX125 luokan toinen

Jami Niemelä Adrenalin Arena for Kids kilpasarjassa MX125 luokan toinen

Adrenalin Arena Cup for Kids –kilpasarjan kolmas ja viimeinen osakilpailu ajettiin 6.3.2016 Adrenalin Arenalla Virossa. 

CrossiBlogi tiimin kuljettaja Jami Niemelä osallistui MX125 luokkaan. 

Ensimmäisen erän lähdössä Jami Niemelän pyörä jäi sutimaan puomille, jonka johdosta hän oli ensimmäisen kurvin jälkeen kolmantena. Koko erän ajan Latvian Toms Babris johti, ja Niemelä ajoi kovaa kilpaa toisesta sijasta Viron Hans Arvet Tilkin kanssa. Vielä viimeisellä kierroksella Niemelä yritti päästä Tilkistä ohi. Ohitus ei kuitenkaan onnistunut ja lopulta maalissa järjestys oli Babris, Tilk ja Niemelä.

Toiseen erään lähdettäessä Jami Niemelä totesi “Nyt lähtö onnistuu ja otan holet”. Lähtö onnistuikin erittäin hyvin ja ensimmäisen kurvin jälkeen Niemelä veti letkaa. Muutaman kurvin jälkeen Babris kuitenkin sai otettua johtopaikan. Tämän jälkeen toinen erä sujui kuten ensimmäinen, jälleen nähtiin kovaa vääntöä Niemelän ja kolmantena ajaneen Tilkin välillä. Näiden kuljettajien ero vaihteli 1-2 sekuntin välillä. Maalissa Jami Niemelä oli toinen ja lopulta myös päivän yhteispisteissä toinen.

Jami Niemelä koko sarjan toinen

Sunnuntain kilpailu oli kilpasarjan kolmas osakilpailu ja samalla päätti sarjan. 

Ensimmäisessä kilpailussa Jami Niemelä ajoi lievästi loukkaantuneena, ja sijoitus oli 7. Toisen kilpailun sijoituksena oli molempien erien 2.

Hyvin menneiden toisen ja kolmannen kilpailun myötä Jami Niemelä nousi sarjan kokonaispisteissä toiseksi. Sarjan voittoon ajoi Toms Babris, kolmanneksi Hans Arvet Tilk ja neljänneksi suomalainen Ville Lehtiö.

Linkki sarjan tuloksiin