17.1.2016

Jami Niemelä Adrenalin Arena Cupin kilpailussa toinen

jami_palkintopalli

Adrenalin Arenalla Virossa kilpailtiin 17.1 Adrenalin Arena Cup for Kids -kilpasarjan toinen osakilpailu. CrossiBlogi-tiimin kuljettaja Jami Niemelä oli MX125 -luokassa molempien erien toinen ja yhteispisteissä toinen. Kilpailun voitti Latvian Toms Babris ja kolmas oli suomalainen Matias Raiski.

Ensimmäisessä erässä ensimmäiselle kierrokselle lähdettäessä Jami Niemelä oli kolmantena, ja hiukan ennen erän puoliväliä Jami nousi toiseksi pitäen sijoituksen loppuun asti. 

Toisessa erässä Jami Niemelä otti holet ja johti muutaman kierroksen, jonka jälkeen Babris onnistui ohituksessa. Maaliin Jami ajoi toisena.

Kilpailun jälkeen Jami summasi kilpailua. "Molemmissa erissä lähtö onnistui hyvin, toisessa erässä otin holet. Ensimmäisssä erässä kärkikolmikon erot oli aika isot ja meinasi mennä vähän ajeluksi. Toinen erä oli siinä mielessä parempi, että kisa oli tiukempaa ja sai ajaa koko erän kovaa kisaa."