1.12.2015

Adrenalin Arena Cup for Kids 1. osakilpailu

Adrenalin Arena Cup for kids –kilpasarjan ensimmäinen kilpailu 29.11.2015 Adrenalin Arenalla.

Lähdimme jo keskiviikkona 25.11. Viroon Adrenalin Arenalle harjoittelemaan, aikomuksena saada hyvää treeniä alle ennen viikonlopun kilpailua. Keskiviikko, torstai sekä perjantaina puoli päivää harjoiteltiin, ja hyvältä näytti.

Perjantain kolmannella ajosetillä kovavauhtisessa vallikurvissa Jami loukkasi selkänsä. Tilanteeseen ei liittynyt kaatumista tai mitään muutakaan poikkeavaa, mutta kurvin lopussa selkään sattui kovasti. Koska kipu ei iltaan mennessäkään ollut hellittänyt, kävimme varmuuden vuoksi Tarton sairaalassa varmistamassa ettei mitään ole rikki. Selkä kuvattiin ja todettiin että murtumia ei ole, kyseessä on kunnon revähdys.

Tässä kohdassa suunnitelma sunnuntain kilpailun osalta luonnollisesti muuttui täysin. Tiedossa oli, että kilpailuun mennessä selkä ei tulisi olemaan siinä kunnossa että kilpaileminen olisi mitenkään mahdollista. Vaihtoehtoina oli joko perua osallistuminen kokonaan tai käydä hakemassa tulos ja muutama piste. 

Jami päätti että kilpailuun osallistutaan ja otetaan ne pisteet mitä on otettavissa.

Aika-ajossa Jami lähinnä rullaili, eikä yrittänytkään ajaa nopeaa kierrosta. Yllätykseksi sijoitus oli kuitenkin 8.

Kilpailussa suunnitelmana oli antaa muiden mennä menojaan ja ajaa 2-4 kierrosta omaa ajoa ja keskeyttää. Ensimmäisessä erässä Jami otti suunnitellusti varovaisen startin ja lähti muiden perään. Muutaman kierroksen jälkeen ajo alkoikin yllättäen sujua hivenen paremmin ja Jami ajoi erän loppuun. Sijoituksena oli erän 7.

Toisessa erässä Jami otti jälleen varovaisen startin ja muutaman ajetun kierroksen jälkeen keskeytti.

Nyt ollaan taas kotona ja selkälihaksen kuntoutus on aloitettu. Ajoharjoittelua jatketaan kun selkä on kunnossa.

Kauden 2016 suunnitelmista ja kuvioista tiedotamme erikseen lähiaikoina.