4.1.2015

Jami Niemelä voittoon Adrenalin Arena Cup:n kilpailussa

jami_aa_cup-1

Jami Niemelä voittoon Adrenalin Arena Cup kilpailussa

2.1.2015 kilpailtiin Adrenalin Arena Cup kilpasarjan toinen osakilpailu. CrossiBlogi tiimin kuljettaja Jami Niemelä osallistui kilpailuun MX125 -luokassa. Kilpailu oli Jamille ensimmäinen 125-kuutioisella pyörällä. Ennen kilpailua Jami oli päässyt harjoittelemaan uudella, isommalla, pyörällä vasta reilu 20 tuntia, joten kilpailuun lähdettiin hakemaan kokemusta. Kilpailun ennakkovalmistautumista luonnollisesti helpotti se, että kilpailupaikkana oli Jamin kotirata, Adrenalin Arena. 

Kilpailua edeltäneen viikon aikana Jami ehti harjoitella kuusi päivää, joista kolme CrossiBlogin ja Rainio Racingin järjestämällä ArenaCross leirillä 29.-31.12.2014.

Aamun aika-ajossa tavoitteena oli saada puhdas kierros ja parantaa omaa kierrosennätystä. Oma ennätys parani noin sekuntilla, mikä yllättäen oli samalla aika-ajon nopein kierrosaika.

Ensimmisen erän lähdössä Jami pikkuisen myöhästyi ja ensimmäisen kurvin jälkeen Jami olikin kolmantena. Ensimmäisen kierroksen alussa Jamin onnistui ohittaa edellä ajanut Toms Babris ja nousta toiseksi. Melkein koko erän ajan Jami haastoi ensimmäisenä ajanutta Reio Timmiä, mutta kun ohitus ei onnistunut niin maalissa sijoitus oli toinen.

Toisen erän lähdtö sujui ensimmäistä selkeästi paremmin ja ensimmäisen kurvin jälkeen Jami vetikin letkaa. Pikkuhiljaa erän edetessä Jamin onnistui päästä muita karkuun ja lopulta erän lopussa ero toiseksi tulleeseen Reio Timmiin oli reilu yhdeksän sekunttia.

Päivän saldona oli siis toinen ja ensimmäinen eräsijoitus ja päivän totalin voitto. Päivän kärkikolmikon muodostivat: 1. Jami Niemelä, 2. Reio Timmi ja 3. Toms Babris.

Tiimin tukijat 2015: Rock Oil, KTM, CrossiBlogi Shoppi, EPTE, Fillariosa, Erikkila oy, Esjot, Meteor Pistons, Novik ajohanskat, Adrenalin arena