18.11.2014

BLACKSEVEN HUSQVARNA SH RACING jatkaa samoilla kuljettajilla

Black7 tiimikuskit 2015

BLACKSEVEN HUSQVARNA SH RACING  teki vuoden mittaiset jatkosopimukset Mauno Niemisen, 12, Samuli Jokiniemen, 14, ja Toni Koskisen, 15, kanssa.

"Odotan ensi kaudella tältä kolmikolta todella paljon. Jokainen omaa potentiaalin menestyä kotimaassa omissa kilpailuluokissaan. Myös kansainvälisten kilpailujen mukaan tuleminen ensi kauden ohjelmaan on todennäköistä" toteaa tallin toiminnasta vastaa Jani Mahlamäki.

Mauno Nieminen, Husqvarna TC85, MXCA: "Motivaatio on korkealla hyvin menneen kauden jälkeen ja odotan innolla uuden Husqvarnan satulaan pääsemistä. Parin viikon päästä on tallin testi- ja harjoitusleiri, siitä lähdetään rakentamaan ensi kautta".

Samuli Jokiniemi, Husqvarna TC125, MXJ: "Kolmas vuosi tallissa lähtee käyntiin ja todella luottavaisin mielin katson tulevaisuuteen. Homma on toiminut hienosti kaksi ensimmäistä vuotta ja siksi onkin helppo jatkaa yhteistyötä tallin kanssa".

Toni Koskinen, Husqvarna TC125, MXJ: "Mennyt kausi oli henkisesti raskas talven sairastelun ja kesän loukkaantumisten takia. Talli on koko ajan seissyt tukenani ja haluan ensi kaudella olla luottamuksen arvoinen".