4.11.2014

Joululeiri perheen pienimmille Adrenalin Arenalla 30.12.2014

leiriotsikkoCrossiBlogi ja RainioRacin järjestävät 31.12.2014 crossileirin perheen pienimmille Adrenalin Arenalla. Leiri on tarkoitettu 50cc kuljettajille sekä aloitteleville 65cc -kuljettajille. leirille otetaan maksimissaan 15 kuljettajaa.

Leiri alkaa molempina aamuina 08:00 ja loppuu noin 14:00, ajoharjoittelu on 09-13 välillä. Päivässä ajoa tulee noin 2,5. tuntia. Halli aukeaa 14:00 kaikille, jolloin leiriläisillä on mahdollisuus jatkaa omatoimista ajoharjoittelua. Leirimaksu ei sisällä ajo-oikeutta leirin ulkopuoliselle ajolle.

Olemme sopineet Adrenalin Arenan kanssa mahdollisuudesta jatkaa leiriä 1.1.2015. Mikäli olet kiinnostunut kaksipäiväiseen leiriin, niin laitathan aiheesta sähköpostia petri@crossiblogi.fi. 

Leirin lisäksi Adrenalin Arenalla on tarjolla PW, 50cc, 65cc ja 85cc kuljettajille kilpailu 2.1.2015, mihin voivat osallistua myös Suomalaiset kuljettajat. Kuljettajalla tulee olla Suomalainen lisenssi tai hän voi ostaa Virolaisen kertalisenssin ilmoittautumisen yhteydessä (hinta noin 25€). 

Koska leiri pidetään hallissa ei moottoripyörän liikennevakuutus ole välttämättä voimassa. Tämän takia kaikken kuljettajien ja vanhempien tulee huolehtia että heillä on riittävä vakuutusturva hoidettuna. Esimerkiksi kuljettajilla on hyvä olla moottoriliiton lisenssivakuutus tai vapaa-ajan vakuutus missä ei ole urheilurajoituksia.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla leirimaksun CrossiBlogin Shopissa.

Leirin hinta: 80,00 euroa/kuski (ei sisällä matkoja eikä majoitusta)

Leiriaikataulu:
08:00 kokoontuminen hallilla, aloituspuheenvuoro, ajoteoriaa
08:30 rataan tutustuminen juosten ja varusteiden vaihto
09:00 – 10:00 2x15min vapaa ajo per ryhmä
10:00 – 10:45 rasti 1
11:00 – 11:45 rasti 2
12:00 – 13:00 rasti 3
13:30 - 14:00 Päivän purku, palautetta ajosta ja videoita päivän ajoista
14:00 – 21:00 vapaata ajoa oman halun mukaisesti

Leirimajoitus

leiriläiset voivat joko itse varata majoituksensa tai majoituksen voi varata meidän avustuksella.

Olemme sopineet leiriläisille erikoishinnoittelun hallia lähimpänä olevasta majatalosta.

Lähin majoituspaikka hallilta katsottuna on Varese (http://http://www_cb.varese.ee).

Matka hallille

tallinkille kannattaa tehdä varaus hyvissäajoin, vähintään 3 viikkoa ennen reissua, jotta varmasti mahtuu laivaan. Moottoriliiton sivuilta (http://www_cb.moottoriliitto.fi/jasenkerhoille/jasenedut/tallink_silja/) löytyy ohje kuinka varauksen voi suorittaa siten että saa liiton alennukset. Moottoriliiton alennuksella ison pakettiauton vieminen Viroon on edullisempaa kuin muuten. Pakettiauton kanssa kannattaa olla tarkkana korkeuden ja pituuden suhteen, jos matkustaa sprintterillä ja ottaa normaalin pakettiautopaikan niin voi olla että ei pääse laivaan. Sprintteriä varten tulee olla 4.4m korkea ja 7m pitkä paikka.

Tallinnasta hallille on hyvin suoraviivainen reitti, käytännössä 240km ajetaan 2. tietä. Tallinnasta ajetaan suoraan 2. tietä,kunnes vähän ennen tarttoa käännytään loivasti oikealle (2. tie jatkuu tähän suuntaan) ja taas jatketaan suoraan eteenpäin. Tartosta jatketaan matkaa noin 60km eteenpäin kunnes käännytään oikealle risteyksestä missä lukee Osula. Osulan keskustan jälkeen (~1km) Y-risteuksestä vasemmalle, Sömerpalussa Y-risteyksestä vasemmalle ja joen ylityksen jälkeen ekasta risteyksestä vasemmalle. Tässä risteyksessä vasemmalla puolella nurmikolla näkyykin jo Adrenalin Arenan mainos.

Haluatko päästä CrossiBlogin ja RainioRacingin leiripostituslistalle?

Lähetämme postia vain kun olemme järjestämässä leirejä. Postituslistalla olevat saavat ilmoituksen leiristä noin viikon ennen kuin leiri julkaistaan kaikille. Postituslistalle pääsee mukaan tästä osoitteesta: http://eepurl.com/H_zhX

Lisätietoja

CrossiBlogi Racing Oy
Petri Niemelä
petri@crossiblogi.fi
040-700 0 110