4.11.2014

BLACKSEVEN SH RACING ajaa ensi kaudelle HUSQVARNA moottoripyörilllä

black7_husqvarnaHusqvarna Nordic Oy ja Blackseven SH Racing ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka johdosta tallin pyörämerkki vaihtuu Husqvarnaan. Blackseven Husqvarna SH Racing tallin ensi kauden kuljettajat julkaistaan lähipäivinä.

"Meillä oli kolme todella hienoa vuotta Yamahan kanssa. Joka vuosi on katsottu myös muiden pyörämerkkien kiinnostus toimintaamme kohtaan ja nyt kokonaisuus kallistui Husqvarnan puolelle."

"Husqvarnan toiminta perustuu vahvasti kilpatoiminnassa mukana olemiseen ja laadukkaita pyöriä löytyy urheilijan jokaiseen kehitysvaiheeseen. Suomessa pärjääminen ei ole kuitenkaan pyörämerkistä kiinni, MXCB:n motocrossliiga voitettiin Yamahalla, MXCA ja MXJ Suomen Cup Kawasakilla, MX2 Suomen Mestaruus KTM:llä ja MX1 Suomen Mestaruus Husqvarnalla. Urheilijan ominaisuudet ratkaisevat lopulta paremmuusjärjestyksen".

"Blackseven Oy:n motocrosstallin toiminnan tarkoitus on tukea maahantuomienne tuotteiden markkinointia kilpakuljettajien keskuudessa ja samalla auttaa junioreita mahdollisimman laadukkaalla sekä kokonaisvaltaisella tukipaketilla", kommentoi tallin toiminnasta vastaava Jani Mahlamäki.