5.9.2014

Team CrossiBlogi Viron Mestaruussarjan kilpailussa Langessa

Lenni langessa

Virossa Langen erittäin hienolla motocrossradalla ajettiin Viron mestaruussarjan kolmas osakilpailu samaan aikaan, kun Salossa oli MXC/A Suomen Cup osakilpailu. Ennen viikonloppua tiimissä mietittiin kumpaan kisaan suunnattaisiin, ja lopulta Miro ja Lenni Niemi päättivät lähteä Viroon. Jami Niemelä ei voinut osallistua kumpaankaan kilpailuun loukkaantumisen vuoksi.

Langen kuulumiset

Lange Motokeskus on Sahkar-tiimin kotirata ja siellä olikin kaikki tiimin kuljettajat hienosti edustettuina. Harri Kullas ajoi MX1 ja MX2-luokat, loukkaantumisesta toipuva Karel Kutsar MX2:n ja Jago Geerts MX85-luokan.

Lauantaina oli ohjelmassa MX85-luokka. Crossiblogi-tiimin Miro Niemi pääsi kokeilemaan Viron tasoa. Aamun harjoitus ja aika-ajo menivät Mirolla rataan tutustuessa, sijoitus oli silti hienosti 15. Molemmat varsinaiset kilpailuerät menivät Mirolla saman kaavan mukaan, hieman varovainen lähtö ja sitten ohitellen edellä ajavia. Ohittaminen ei Langessa ole kaikkein helpointa, koska kovavauhtinen rata on aika yksilinjainen. Ensimmäisestä erästä sijoituksena oli 13. ja toisesta erästä 11. ja päivän kokonaistuloksissa Miron sijoitus oli 11.

Sunnuntaina oli ohjelmassa MX65-luokan kilpailu ja Lenni Niemen vuoro. Aamun aika-ajossa Lenni kellotti 12. nopeimman ajan. Molemmissa erissä lähdöt onnistuivat mukavasti Lennin ollessa 10. sijan tienoilla. Lenni onnistui pääsemään osaksi hyvin tasaväkistä ryhmää, missä sai ajaa kovaa kilpailua koko erän ajan. Lopulta ensimmäisessä erässä Lenni oli 12., toisessa erässä 10. ja päivän kokonaistuloksissa 10.

Miro ja Lenni pitivät sen verran paljon Virossa kisaamisesta, että päättivät lähteä seuraavaankin kilpailuun, joka on 6.-7.9.2014 Tihemetsässä.

Jamin Niemelän kausi päättyi loukkaantumiseen

Jami Niemelä loukkaantui harjoituksissa tapahtuneessa kaatumisessa, jonka vuoksi kaikki loppukauden kilpailut (Salo, Rauma, Heinola ja joukkuekilpailu) jäävät väliin. Nyt keskitytään paikkojen parantelemiseen ja aktiivinen harjoittelu aloitetaan jälleen kun lääkäri antaa luvan. Jami halusi lähettää vielä erityiskiitoksen kaikille tiimin tukijoille!

Tulevat kilpailut

06.09.2014 Tihemetsä Eestin mestaruussarjan 4/4 -kilpailu
14.09.2014 MXC/A Heinola

web_sponsoribanneri_2014b