14.8.2014

Blackseven Yamaha SH Racing - Toni Koskinen hyvässä iskussa Siilinjärvellä

Toni Koskinen hyvässä iskussa Siilinjärvellä

Viime viikonloppuna Siilinjärvellä ajetut Suomen Cup osakilpailut sujuivat vaihtelevasti tallin kuljettajilta. Toni Koskisen ensimmäisen erän 8. sija ja Samuli Jokiniemen nousu pisteissä takaisin 10-parhaan joukkoon olivat parasta antia.

"Olin aika-ajon 10. ja pohjiin jäi eroa 1,4 sekuntia. Ensimmäisessä erässä pääsin heti alussa hyvin rytmiin ja maalissa olin 8. Toisessa erässä taisin olla myös kahdeksantena, kun osuin jonkun kanssa yhteen ja satutin polveani. Yritin jatkaa ajamista muutaman kierroksen, mutta kipu polvessa pakotti keskeyttämään", Toni Koskinen,15.

"Harmittaa todella paljon toisen erän keskeyttäminen, toivottavasti polvessa ei ole mitään vakavampaa ja pääsen mukaan seuraavaan Suomen Cup osakilpailuun Saloon" Koskinen päättää. 

Toni Koskinen

Samuli Jokiniemi nousi takaisin 10-parhaan joukkoon

"Aika-ajo ei sujunut hyvin, olin 23. ja 3,5 sekuntia kärjestä. Erissä ajoin normaalitasollani ollen 13. ja 10. Se riitti tänään totaalin 11. sijaan ja pisteissä olen nyt 10. Jäljellä on Salon ja Heinolan Suomen Cup osakilpailut ja haluan niissä säilyttää sijoitukseni 10-parhaan joukossa." Jokiniemi, 14.

Samuli Jokiniemi

Motocross MXJ Suomen Cup pistetilanne 5/7 

1. Ville Meisola Kawasaki 197p
2. Teemu Lahtinen HVA 171p
3. Karl-Robert Reinike Omavalmiste 156p
...
10. Samuli Jokiniemi Yamaha 88p
....
15. Toni Koskinen Yamaha 63p

Seuraava MXJ Suomen Cup osakilpailu Salo 23.8.2014

Mauno Niemisellä haastava päivä Siilinjärvellä

"Olin aika-ajon 10. ja se olikin päivän ainoa ehjä ajosuoritus. Molemmat erät menivät pilalle kaatuilemisen takia. Vaikka otti todella paljon päähän, tuli vähän kipeetä ja tanko oli mutkalla, purin hammasta ja päätin ajaa erät maaliin. Katseet suunnataan seuraavaan kilpailuun ja eiköhän siellä taas ole onnistumisen aika", eräsijat 18. ja 18. ajanut Nieminen kertoi.

Mauno Nieminen

Motocross MXCA Suomen Cup pistetilanne  5/7

1. Roni Kytönen Kawasaki 197p
2. Kevin Ragnell KTM 157p
3. Robin Ulvinen KTM 148p
...
19. Mauno Nieminen Yamaha 53p

Seuraava MXCA Suomen Cup osakilpailu Salo 23.8.2014