11.8.2014

Matias Murrolle voitto ja kolmas sija Siilinjärven Suomen Cupista

Team Manninen Bros. päätti kansainvälisen kautensa viikko sitten ajettuun Belgian EM-osakilpailuun ja sarjasta tuloksena oli Jere Haaviston EM-hopea, Matias Murron neljäs sija ja Tatu Junnolan viides sija. Tiimin kuljettajista Murto, Junnola sekä kotimaisiin kisoihin keskittyvä Joni Mäkelä olivat mukana viikonloppuna Siilinjärvellä ajetussa MXC/A Suomen Cupissa. Tiimin parhaasta suorituksesta vastasi Matias Murto, joka voitti ensimmäisen erän ja oli toisessa erässä kolmas.
 
- Jostain syystä tällä kaudella kotimaan kisoissa vauhti ei ole ollut sitä mitä pitäisi, mutta täytyy toivoa että EM-sarjan päättyminen helpottaa keskittymistä ja tulosta alkaa tulemaan. Siilinjärven kilpailu meni jo hyvin ja ensimmäisessä erässä sain ajettua vajaan viiden sekunnin kaulan, jonka jälkeen ajoin varmistellen maaliin. Toisessa erässä tuntui, että puomi putosi jotenkin hitaasti ja lähtö epäonnistui. Nousin kuitenkin nopeasti neljänneksi ja vielä erän lopulla kolmanneksi. Yhteistuloksissa olin toinen, josta onkin hyvä jatkaa seuraavaan kilpailuun, totesi Murto.
 
Tatu Junnola oli yhteistuloksissa kuudes ja Joni Mäkelä sijalla 22.
 
Team Manninen Bros kuljettajista Murto, Junnola ja Mäkelä kilpailevat loppukauden MXC/A Suomen cupissa ja Haavisto MXJ-luokassa sekä mahdollisesti muutamassa MX2 SM-osakilpailussa.