6.8.2014

Mauno Niemisen johto MX-Liigassa nyt 101 pistettä

Mauno NieminenMiehikkälässä ajettu kauden kuudes MX-liiga osakilpailu toi Niemisellä kauden 7. erävoiton. Nieminen ja hänen kova kilpakumppaninsa Wiljam Malin ajoivat ristiin eräsijat 1 ja 2, Malinin kuitatessa totaalin voiton toisen erän erävoiton ansiosta.

"Onnistuin aika-ajossa hyvin ja olin oman ryhmäni nopein, lähes viiden sekunnin erolla toiseksi tulleeseen. Ensimmäisen erän startti onnistui kohtuullisesti ja pääsin jo ensimmäisellä kierroksella nousemaan kärkeen. Ensimmäisen erän voitto antoi taas hyvin itseluottamusta” Mauno Nieminen, 11.

”Toisessa erässä kaaduin kerran ja tällä kertaa Malin oli nopeampi. Erän toinen sija sekä nopein kierrosaika ovat ihan ok. Ensi viikonloppuna lähdetään hakemaan taas kovempia haasteita MXC/A Suomen Cup osakilpailusta Siilinjärvestä. Ajokunto riittää painamaan täysillä erien loppuun asti ja lähden tavoittelemaan sijoituksia kymmenen parhaan joukkoon”.

MXC/B Motocross Liiga pistetilanne 6/8 osakilpailua
Mauno Nieminen Yamaha 271p
Arttu Sihvonen Kawasaki 170p
Pyry Juupaluoma Kawasaki 158p

Seuraava MXC/B Motocross Liiga osakilpailu Imatralla 16.8.2014