24.7.2014

Team CrossiBlogi Alavudella, "Aina ei mene kuin elokuvissa"

alavus_kuva

Alavuden erittäin hienolla ja paljon korkeuseroja sisältävällä radalla ajettiin kauden kolmas MXC/A -luokan kilpailu. CrossiBlogin tiimikuskeista kilpailuun osallistui Jami Niemelä.

Kilpailuun lähdettiin erittäin positiivisella mielellä, onhan Alavuden rata yksi Jamin lempiradoista. 

Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuin elokuvissa. Aamun harjoituksissa täydeltä kaasulta high-siderit ja suorin vartaloin radan pintaan selälleen pattia vasten; ilmat pihalle, alaselkään tälli ja polvi kipeäksi. 

Ensimmäiseen erään lähdettiin kokeilemaan pystyykö kilpailun kuitenkin ajamaan, mutta valitettavasti todettiin että ei pysty. Ekan erän jälkeen todettiin että parempi jättää toinen erä ihan suosiolla väliin ja lähteä parantelemaan paikkoja.

Nyt muutama päivä tapahtuman jälkeen voidaan sanoa, että loppu hyvin kaikki hyvin, kuski on kunnossa ja muutama kevyt harjoitus on tällä viikolla saatu tehtyä. Nyt valmistaudutaan seuraavaan kilpailuun tulevana viikonloppuna Karkkilassa. Karkkilan kilpailuun osallistuu molemmat tiimin MXC/A-luokan kuljettajat Jami Niemelä ja Miro Niemi.

Tulevat kilpailut
26.07.2014 MXC/A  Karkkila
02.08.2014 MX-liiga Miehikkälä
03.08.2014 MXC-luokan avoin kilpailu Miehikkälässä
10.08.2014 MXC/A Siilinjärvi
16.08.2014 MX-liiga Imatra
23.08.2014 MXC/A Salo

web_sponsoribanneri_2014b