19.6.2014

Blackseven Yamaha SH Racing - Mauno Nieminen jatkoi voittokulkuaan Kuopiossa

Mauno Nieminen on vakuuttavassa iskussa

Mauno Nieminen ja Sami HyypiäBLACKSEVEN YAMAHA SH RACING motocrosstallin kuopus, 11, Mauno Nieminen on ollut koko kauden vakuuttavassa iskussa MXC/B -luokassa. Viime viikonloppuna Kuopiossa ajetussa motocrossliiga-kilpailussa Nieminen kuittasi eräsijat 2. ja 1., ollen totaalin voittaja.

"Hyvässä tikissä ollaan tällä hetkellä, kuski sekä pyörä. Ensimmäisessä erässä oli kova kilpailu Wiljam Malinin kanssa" totesi erän kakkoseksi ajanut Nieminen.
"Toisen erässä sain hyvän tatsin päälle ja voitto tuli yllättävän isolla erolla. Olihan se hieno fiilis onnistua täällä Kuopiossa, kun Hyypiän Samikin oli kannustamassa"

Juhannuksen jälkeen Nieminen suuntaa Tornioon. Siellä ohjelmassa on ensin motocrossliigan-osakilpailu ja todennäköisesti myös uran ensimmäinen MXCA Suomen Cup osakilpailu.
"Mitäs tässä turhia jännittämään MXCA-luokan kilpailua. Sama taktiikka otetaan jokaiseen kilpailuun, kaasu pohjaan ja täysillä ruutulipulle asti".


Samuli Jokiniemi Kuopiossa 12. ja 11.

Samuli Jokiniemi"Aikalailla tässä varmaan omalla tasolla ajetaan, täysin tyytyväinen en tosin ole sijoituksiin, kyllä sinne 10-parhaan joukkoon pitäisi pystyä" aloitti, 14, Jokiniemi.
"Samin paikalla olo toi extra-latauksen kilpailuun, positiivisella tavalla. Tosi hieno juttu, että Sami ehti tulla katsomaan meidän kilpailua. Olen tosi kiitollinen, että hänen kaltaisensa urheilija on auttamassa minua omalla urheilijan urallani"

Sami Hyypiä tyylikkäästi maaliin molemmissa erissä

Sami Hyypiä"Todella kivaahan tämä taas oli. Rata oli hienossa kunnossa ja pystyin ajamaan molemmat erät hyvin läpi. Tallilta olisi kuulemma ollut bonusta luvassa, jos olisin ajanut pisteille, mutta ihan hyvä näinkin" totesi rentoutuneen oloinen Hyypiä.

"Täytyy taas toistaa viime vuotisia kommentteja, että on todella hienoa saada Samin kaltainen urheilupersoona meidän lajiimme mukaan. Motocross sai taas Samin kautta upeasti näkyvyyttä tv:ssä. On myös hieno nähdä, että Sami otetaan täällä kisoissa vastaan kuin kuka tahansa muukin kilpailijoista" kertoin tallin toiminnasta vastaava Jani Mahlamäki