12.6.2014

Mauno Nieminen ajoi jälleen erävoittoon

Mauno Nieminen

BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING motocrosstallin Mauno Nieminen jatkaa voitokasta kulkuaan MXCB-luokan kilpailuissa. Viime viikonloppuna Iisalmessa ajetun motocrossliiga kilpailun tuloksena oli aika-ajon pohjat sekä eräsijat 1. ja 7.

"Kovapohjainen rata on ollut minulle aikaisemmin vaikea paikka. Olin BLACKSEVENIN motocrossleirillä Karkkilassa ja viime viikolla valmentajan kanssa Salossa treenaamassa kovan radan niksejä. Niistä oli paljon apua ja nyt tuntuu ajaminen kivalta myös savella" 11-vuotias Nieminen kertoi.

"Aika-ajo meni ihan hyvin ja sain tehtyä 1,5 sekunnin pohjat. Ekassa erässä oli tiukkaa kisaa Jesse Tapanilan kanssa, mutta sain pidettyä hänet takanani" kertoi maalissa hyväkuntoisen oloinen Nieminen.
"Toisessa erässä vedin lipat ensimmäisellä kierroksella ja lähdin joukon viimeisenä jatkamaan. Maalissa olin 7. ja päivän totaalin kakkonen."
"Ensi viikonloppuna onkin Kuopiossa kiva nähdä miten Sami ajaa, täytyy varmaan käydä heittämässä pari vinkkiä ajolinjoista" lopetti Nieminen pilke silmäkulmassa.

Black Seven Yamaha SH Racing tiedotus