27.2.2014

Crossia ja jääkiekkoa Raisiossa

Oili-JalonenNyt huippu mahdollisuus offroadlajien ja jääkiekon ystäville tulla ajamaan Raisioon ja mennä sen jälkeen katsomaan TPS-Lukko ottelua HK-Areenalle.
Turun Seudun Moottoriurheilijoiden rakentama maailman ainoa maanalainen sisämotocross-rata missä Itse rata täyttää nyt yhden vuoden 4.3.2014.

Viime vuonna 4.3. ajettiin ensimmäisen kerran kokonaisuudessaan rataa ympäri. Kyseinen projekti alkoi 5.1.2013 ensimmäisten talkoiden muodossa joten rakentamis vauhti on ollut todellakin kohdallaan, kiitos aktiivisten talkoolaisten sekä yhteistyökumppanien!
Tämän merkkipäivän johdosta  hinauspalvelu Oili Jalonen yhteistyössä Turun Seudun Moottoriurheilijoiden kanssa haluaa juhlistaa tarjoamalla huikean kampanjan!
Tykkää ja Jaa Oili Jalosen Facebook sivu https://www.facebook.com/oilijalonen ja nouda lippusi TPS-Lukko otteluun lauantaina 1.3 klo 12-17.00 Extreme Areenalta! Lippuja rajoitettu määrä! TPS-Lukko pelataan lauantaina 1.3. klo 17.00 alkaen
Turun Seudun Moottoriurheilijat ry tarjoavat viikonloppuna 1-2.3. kertamaksut -50% Extreme Areenalle! Joten nyt on hyvä viikonloppu tulla ajamaan edullisesti erikoisen hyvällä radalla joka sopii aloittelijasta SM-kuskiin!
TSMU:n tiedotus