25.1.2014

KTM Nordicin tiimi 2014, muutoksia tiimin rakenteessa

ktmKTM MOTORSPORT FINLAND –tiimin rakenne muuttuu tulevalle kaudelle. KTM Motorsport Finlandin kuljettajat tullaan näkemään pääluokissa enduron ja motocrossin SM-sarjoissa. Juniorit siirtyvät Samuli Aron ja Jyrki Louhen luotsaamaan KTM Junior Academy Finland –tiimiin.
”Tiimimme oli viime vuonna varsin iso sisältäen juniorit sekä SM-kuskit niin endurossa kuin motocrossissa. Tulevan kauden muutoksella pystymme panostamaan enemmän jokaiseen urheilijaamme ja auttaa heitä parhaalla mahdollisella tavalla kehityksessään, kun ammattitaitoista henkilökuntaa on nyt tuplasti enemmän.” kertoo KTM:n toimitusjohtaja Jaro Sihvonen.

KTM Junior Academyn taustaosakeyhtiönä toimii Moto Academy Finland, jonka omistaa Jyrki Louhi, Samuli Aro, Atte Kukkonen ja Teppo Vekka.
”Yhtiön toiminnan tarkoituksena on ennen kaikkea toimia pitkäjänteisesti, läpinäkyvästi ja kannattavasti. Henkilöiden ja toiminnan tavoitteena on luoda kansainväliselle huipulle edellyttävät olosuhteet.” kertoo yhtiön toimitusjohtaja Jyrki Louhi.

KTM Junior Academy Finland
EMX125 + MX2 SM: Miro Sihvonen
MXJ Suomen Cup: Joel Kolehmainen
C/A Suomen Cup + 85cc EM-sarja: Matias Vesterinen
MX65 + 65cc EM-sarja: Kimi Koskinen

KTM Motorsport Finland
MX1: Tommi Mäkinen, KTM 450 SX-F
MX1: Miika Oinonen, KTM 350 SX-F
MX2: Aki Manninen, KTM 250 SX-F
MX2: Lari Jukola, KTM 250 SX-F
Enduro A2: Roni Nikander, KTM 350 EXC-F
Enduro A3: Toni Eriksson, KTM 300 EXC
Supercross: Toni Eriksson, KTM 450 SX-F
Suomessa valikoituja kilpailuja: Harri Kullas, KTM 250 SX-F

PONKE’S THE SHOP VAHVASTI MUKANA
KTM Motorsport Finlandin pääsponsorina toimiva skeittaukseen erikoistunut vaateliike Ponke’s The Shop on vahvasti taustalla mukana kummankin tiimin toiminnassa. Ponke’s pitää huolen siitä, että kuljettajat näyttävät tyylikkäiltä myös vapaa-ajan vaatetuksessaan.

TIIMIT ESILLÄ MP14-MOOTTORIPYÖRÄMESSUILLA
Tule tutustumaan kuskeihin ja tiimien toimintaan MP14-moottoripyörämessuille 31.1.-2.2.2014 osastolle 7f41.
KTM TIEDOTUS
24.1.2014