10.1.2014

Hiihtolomaleiri Adrenalin Arenalla 20. - 21.2.2014

Joululomalla pidetyn leirin saaman suuren suosion innoittamana olemme päättäneet järjestää viikolla 8. seuraavan leirin. Leiri on 20. - 21.2, eli kaksi päivää ajoa, joka päivä neljä tuntia ohjattua valmennusta 09-14 välillä. Ohjatun osuuden jälkeen leiriläisillä on mahdollisuus jatkaa ajamista ostamalla esimerkiksi 4h ratakortin. Leiriläiset saavat ratakortin puoleen hintaan.

Leirin ohjelma on enemmän kilpailupainoitteinen, mikä tarkoittaa että leirillä keskitytään enemmän kilvanajoon. Ohjelmassa on ohitustekniikkaa, pariajoa, takaa-ajoa, kilpalähtöjä jne… Koko leirin ajan leiriläisillä on käytössä transponderit.

Koska leiri on kilpailupainotteinen, niin ihan vasta-alkajille emme leiriä suosittele. Leiriläisillä toivotaan olevan vähintään yksi kausi kilpailukokemusta. Leirin osallistujamäärä on jouduttu rajaamaan, ettei radalle tule liikaa ruuhkaa. Leirille otamme maksimissaan 10 MX65-luokan ja 10 MXC-luokan kuljettajaa.

Tarkempi ohjelma ja leirin valmentajat julkaistaan lähiaikoina.

Leiri maksaa 120€/kuljettaja

Lisätietoja leiristä Atte Rainio ja Petri Niemelä.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen petri@crossiblogi.fi

Järjestämme viikolla 8. tiistaina ja keskiviikkona leirin aloitteleville 50cc ja 65cc kuljettajille, lisätietoja leiristä klikkaamalla tätä linkkiä.

Haluatko päästä CrossiBlogin ja RainioRacingin leiripostituslistalle?

Lähetämme postia vain kun olemme järjestämässä leirejä. Postituslistalla olevat saavat ilmoituksen leiristä noin viikon ennen kuin leiri julkaistaan kaikille. Postituslistalle pääsee mukaan tästä osoitteesta: http://eepurl.com/H_zhX