8.1.2014

Hiihtolomaleiri perheen pienimmille 18. - 19.2.2014

CrossiBlogi järjestää perheen pienimmille motocross-leirin Adrenalin Arenalla viikolla 8. Leirin on 18. - 19.2.2014, eli kaksi päivää ajoa ja neljä tuntia ohjattua harjoittelua päivittäin. Ohjatun osuuden jälkeen leiriläisillä on mahdollisuus jatkaa ajamista ostamalla esimerkiksi 4h ratakortin. Leiriläiset saavat ratakortin puoleen hintaan.

Leiri on tarkoitettu MX50 ja MX65 -pyörillä ajaville aloitteleville kuljettajille. Leirillä keskitytään ajotekniikan perusteisiin, ajoasentoon, kaasuttamiseen, jarruttamiseen ja mutkatekniikkaan. Leiriläisille on luvassa erilaisia leikkimielisiä kilpailuja, kuten taitoajoa ja jos halukkaita on, niin voimme harjoitella myös lähtöjä puomilta.

leiriläiset on tarkoitus jakaa kahteen ryhmään, 10. kuljettajaa per ryhmä.

Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille hyvissäajoin ennen leiriä. Leiriläisille lähetetään myös infopaketti josta löytyy ajo-ohje leirille sekä tietoa majoituspaikoista.

Leiri maksaa 120€/leiriläinen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset sähköpostitse petri@crossiblogi.fi

Pidemmälle harrastuksessa päässeille järjestämme leirin 20. - 21.2.2014

Haluatko päästä CrossiBlogin ja RainioRacingin leiripostituslistalle?

Lähetämme postia vain kun olemme järjestämässä leirejä. Postituslistalla olevat saavat ilmoituksen leiristä noin viikon ennen kuin leiri julkaistaan kaikille. Postituslistalle pääsee mukaan tästä osoitteesta: http://eepurl.com/H_zhX