22.11.2013

Blackseven Yamaha SH Racing - Ensi kauden kuljettajat valittu

Mauno Nieminen Tomi Siro

Eerikkilän Urheiluopistolle saapui viime viikonloppuna toistakymmentä 11-15 vuotiasta motocrossaria, tavoitteenaan saada paikka ensi kauden BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING talliin. Kahden päivän rankan testin jälkeen, kaksi kuljettajaa allekirjoitti sopimukset ensi kaudesta.

"Oli todella hieno viikonloppu ja jokaisesta näki, että he olivat tosissaan hakemassa paikkaa tallista. Asennetta ja sisua löytyi, joistakin tosin enemmän kuin toisista." totesi tallin toiminnasta vastaava Jani Mahlamäki.

"Kokonaisuutena parhaan vaikutelman teki Toni Koskinen Kiteeltä ja Mauno Nieminen Kouvolasta. Heille tarjottiin viikonlopun päätteeksi sopimusta ja molemmat sen myös allekirjoittivat. Olen tyytyväinen valintoihin, jotka suoritettiin yhdessä Tomi Konttisen kanssa, joka vastaa tallin kuljettajien valmentamisesta", kertoi Mahlamäki.

"Päätimme viikonlopun positiivisen fiiliksen johdosta, kutsua kaikki testiin osallistuneet kuljettajat keväällä tallin järjestämään ajoharjoitus tilaisuuteen. Toivottavasti mahdollisimman moni tarttuu tilaisuuteen ja tulee hankkimaan arvokasta opetusta", päätti Mahlamäki.

"Oli rankka viikonloppu, Konttinen pisti meidät tosi koville. Toisaalta tykkään harjoitella kovaa, se on ainoa tapa kehittyä ja päästä uralla eteenpäin", kertoi tallin tuore MXJ-luokan kuljettaja Toni Koskinen.
"Hieno tunne oli kuulla oma nimensä, kun sopimuksia jaettiin. Meillä oli hyvä henki koko porukan kesken, kaikki tsemppasivat toisiaan ja tällä kertaa minä olin onnekas kun valintoja tehtiin" pohti tallin uusi 85cc kuljettaja Mauno Koskinen.

"Toiminta lähtee heti käyntiin uusien kuljettajien osalta, tällä viikolla he saavat uudet pyörät ajoon ja parin viikon päästä tehdään henkilökohtaiset kuntotestit ja pidetään ensimmäinen harjoitusleiri. Talven peruskuntokaudella rakennetaan pohja, jotta kesän kisoissa saavutetaan yhdessä asetetut tavoitteet", Mahlamäki selvensi.

Lisätiedot:
Jani Mahlamäki
040 1546731
jani@blackseven.fi

Kotisivut www_cb.blackseven.fi/blackseven-yamaha-sh-racing