30.10.2013

Blackseven Yamaha SH Racing - Samuli Jokiniemi allekirjoitti jatkosopimuksen

Samuli JokiniemiTänä vuonna MXCA Suomen Cup sarjassa seitsemänneksi sijoittunut, Vantaan moottorikerhon Samuli Jokiniemi, allekirjoitti 1 + 1 vuotisen jatkosopimuksen tallin kanssa. Ensi kaudella 13-vuotias Jokiniemi siirtyy Yamaha YZ125:sen satulaan ja ajaa ensi kaudella MXJ-luokkaa "päätyönään".

"On todella hieno fiilis jatkaa tässä tallissa ja päästä nauttimaan taas vuodeksi eteenpäin sen tarjoamasta tuesta" kertoi Jokiniemi.
"Minulle tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia mitä hyväksi urheilijaksi tuleminen vaatii. Tallin tarjoama monipuolinen tuki on jotain, mistä en aikaisemmin edes uskaltanut haaveilla", toteaa Jokiniemi.

"Samuli Jokiniemi on juuri sellainen nuori urheilija, jollaisia haluamme talliin. Urheilullisesti lahjakas, todella määrätietoinen ja hyvin käyttäytyvä nuori mies. Hänestä huomaa, että hän miettii paljon harjoittelemiseen ja kilpailemiseen liittyviä asioita, hänellä on kova halu menestyä", kertoo Jani Mahlamäki Jokiniemestä.
"Aika näyttää minne asti Samulin taidot riittävät. Tällä hetkellä hänellä on hyvä "flow" päällä ja suunta on ylöspäin. Lisäksi kaverin koulunkäynti sujuu mallikkaasti, minkä tärkeyttä painotamme myös tallin puolesta", lopettaa Mahlamäki.