29.10.2013

TSMU Extreme Areena Raisiossa avataan yleiseen käyttöön 2.11.2013 kello 12.00

extreme-areena-logo1-187269_136x136TSMU Extreme Areena on maailman ainoa maanalainen offroad-lajien harrastuspaikka.
Extreme Areena on kooltaan noin 120m*15m ja korkeutta on noin 10 metriä. Rata on pituudeltaan noin 400 metriä pitkä, supercross tyylinen, savipohjainen mistä löytyy mm. pattisuora, tuplat, triplat step on/off hyppyreitä. Lisäksi Extreme Areenalle on enduron harrastajille kivikko, rengasesteet sekä tukkipinoja.
Rataa muutettiin muutamia viikkoja sitten palvelemaan kaiken tasoisia harrastajia. Radan käyttäjiltä on tullut todella paljon positiivista palautetta sillä radalla on käynyt aloittelijoita, harrastelijoita sekä A-luokan kuljettajia aina MM-kuljettajaan asti.
Rata on hyvin tekninen, nopea ja ennen kaikkea haastava niin harrastelijoille kuin kokeneemmallekkin kuljettajalle. Kerhomme juniorit aina 50cc:stä asti ovat pitäneet radasta ja sen profiilista. Hyppyrien heitot ja alastulot, pattisuora, tuplat ja triplat ovat hyvin suunniteltuja, oikean muotoisia ja näin ollen turvallisia. Kallion seinät on päällystetty vanereilla.
Tähän asti Areena on ollut käytössä vain TSMU:n jäsenille joilla on voimassa oleva vuosimaksu. Kovan kysynnän vuoksi olemme päättäneet avata areena kaikille enduroa ja motocrossia harrastaville jatkossa siten että se on auki lauantaina ja sunnuntaina kello 12.00-17.00 kertamaksuilla.
Varaukset, säännöt sekä muut Extreme Arenaan liittyvät asiat löydät kerhomme sivuilta http://www_cb.tsmu.fi/extreme-areena
Huomioithan että areenalla saa ajaa vain ja ainoastaan valmiiksi sekoitetuilla 2-t bensiineillä.
Omia sekoituksia/lisäyksiä emme hyväksy käytettäväksi. Asian suhteen teemme pistokokeita!!
Esim. Nesteen 2-t bensiini sekä siinä käytettävä öljy on laadukasta ja todettu erittäin toimivaksi myös korkeampia kierroksia käyttävien kuljettajien ajaessa.

Ratamaksut ovat:
- 20e/kerta ( ei jäsen )
- 15e/kerta ( TSMU:n jäsenille )
- 200e/vuosi ( TSMU:n jäsenille )
Ajoajat jaetaan tilanteen mukaan esim. pienet 15min ja isot 15min
Yksityistilaisuudet kerhoille ja tiimeille olemme hinnoitelleet seuraavasti:
Arkisin, tiistai-perjantai:
- 1. tunti 80e
- 2. tunti 70e ( kaksi tuntia 150e )
- 3. tunti 60e ( kolme tuntia 210e )
- 4. tunti 50e ( neljä tuntia 260e )

Yksityistilaisuudet kerhoille ja tiimeille:
viikonloppuisin lauantai-sunnuntai
- 1. tunti 100e
- 2. tunti 90e ( kaksi tuntia 190e )
- 3. tunti 80e ( kolme tuntia 270e )
- 4. tunti 70e ( neljä tuntia 340e )

Tarjoamme myös mahdollisuuden vuokrata Extreme Areenan vuokrauksen yhteydessä tai erikseen kerhotilojamme virkistyskäyttöön. Kerhotilat sijaitsevat 5minuutin ajomatkan päästä Extreme Areenasta. Kerhotiloissamme on pyörien huolto/pesupaikka, kokoustilat, videotykki, äänentoisto, keittiö, suihku sekä tietenkin sauna (15 hengen sauna).
Kerhomme tarjoaa myös aloitteleville junior-kuljettajille mahdollisuuden tulla testaamaan kerhomme pyöriä ilmaiseksi Extreme Areenalle. Lisätietoa löydät nettisivuiltamme.
Kerhotilojen vuokraus sopimuksen mukaan.

Hinnasto voimassa 31.12.2013 asti.

Lisätietoja, Raision TSMU Extreme Areenasta :
www_cb.tsmu.fi
Harri Riitamo, Turun Seudun Moottoriurheilijat ry
0500781802 tai harri.riitamo@gmail.com