29.10.2013

Adrenalin Arena Cup Lapsille 1/3

Viron Sömerpalussa Adrenalin arenalla ajettiin Adrenalin Arena Cupin ensimmäinen kilpailu 25.10.2013. Tulevan talven aikana Adrenalin Arenalla kilpaillaan vielä kahdesti lasten Adrenalin Arena Cupissa. Cupin toinen osakilpailu on 3.1.2014.

Kaikissa kilpailuissa on mukana MX50jun, MX50, MX65 ja MX85 -luokat. Ensimmäiseen kilpailuun osallistui 14 MX50jun, 16 MX50, 12 MX65 ja 10 MX85 -luokan kuljettajaa. Perinteisesti kilpailuissa on nähty muutamia Suomalaisia kuljettajia, tällä kertaa mukana oli vain yksi Suomalainen kuljettaja Jami Niemelä MX85 -luokassa.

MX65 -luokassa nähtiin viivalla muutama suomessakin kilpaillut kuljettaja, Allar Pent ja Kenth Lusenberg. Kilpailun totalin kärkikolmikon muodostivat Allar Pent, Jörgen-Matthias Talviku ja Kenth Lusenberg.

MX50jun luokan kärkikolmikon muodostivat Cris-Robin Laul, Hugo Nork ja Robin Randoja. MX50 luokan kärkikolmikon muodostivat Edvards Bidzans, Mikk Martin Löhmus, Karlis Reisulis.

MX85 -luokan kolmen kärjen muodostivat Rainer Zuks, Henry Vesilind ja Makar Shalatov. Suomen Jami Niemelällä oli kilpailussa epäonnea, Jamin ollessa molempien erien lähdöissä osallisena lähtökolaroinneissa. Kolarointien takia sijoitus oli 9, 7 ja totalissa 7. Jami kertoi kilpailun jälkeen "rata oli todella hienossa kunnossa, oli todella mukava ajaa. Ajoni sujui todella hyvin, harmi että sijoitukset olivat lähtökolarien takia todella huonot".