8.10.2013

Blackseven Yamaha SH Racing tallin Samuli Jokiniemi päätti kauden voitolla

Blackseven_Yamaha_SH_Racing_teltta_1280x680_e47cafViikonloppuna Mäntyharjulla ajetussa joukkuekilpailussa Samuli Jokiniemi oli liekeissä. Jokiniemi ajoi Vantaan moottorikerhon mestaruuden voittaneessa joukkueessa eräsijat 1. ja 2. Antti Ahtila teki yllätysvierailun Yamaha YZ85:sen satulaan, ajaen sijat 3. ja 4. Tallin kolmas kuljettaja Kevin Ragnell päätti kilpailukauden jo Lappeenrannan Suomen Cup osakilpailuun pari viikkoa aikaisemmin.

Samuli Jokiniemen kova työ palkittiin

"Ajoin ensimmäisen ja näillä näkymin viimeisen kauteni MXCA-luokassa. Suomen Cupin loppupisteissä sijoituin seitsemänneksi, joka on paremmin kuin osasin odottaa. Toisaalta olen tehnyt koko vuoden määrätietoisesti ja laadukkaasti töitä, joten pitää sen jossain näkyäkin" kertoo Jokiniemi.
"Joukkuekilpailussa on aivan erityinen fiilis. Oli upea tunne voittaa mestaruus yhdessä joukkuekavereiden kanssa" jatkaa Jokiniemi.
"Haluan tässä vaiheessa kiittää Blackseven Yamaha SH Racing tallia saamastani tuesta. Tero Karhunen ja Riku Vaahtera Yamahalta, Tomi Konttinen, Janne Vanhanen Würthiltä sekä oma perheeni ovat olleet tärkeässä roolissa tänä vuonna. Myös tallikavereilleni Kevinille ja Antille kiitos ikimuistoisesta vuodesta. Lisäksi haluan sanoa, että Sami Hyypiän kaltaisen urheilijan esimerkki on sytyttänyt minussa palavan halun menestyä" tunnelmoi Jokiniemi lopuksi.

Kevin Ragnell sai kautensa pakettiin

"Kausi on nyt takana ja paljon tuli opittua. Tulokset eivät ihan olleet sitä mitä lähdin tavoittelemaan, mutta parhaani yritin jokaisessa kilpailussa. Tänä vuonna tasoni oli tämä. Ei muuta kuin lisää treeniä ja tulokset paranevat varmasti" kommentoi Ragnell, joka oli Suomen Cup lopputuloksissa 20.
"Tallipäällikön kanssa on juteltu jatkosuunnitelmista ja tulimme yhdessä siihen päätökseen, että en jatka ensi kaudella tallissa" jatkoi Ragnell.
"Kokemuksena tämä vuosi on ollut todella hieno. Olen päässyt tutustumaan todella hienoihin ihmisiin kuten Sami Hyypiä, Tomi Konttinen ja Antti Pyrhönen. Iso kiitos Yamahalle ja kaikille taustahenkilöille tallissa" lopetti Ragnell.

Antti Ahtila ajoi joukkuekilpailun 85cc luokassa

"Sääntöjen puitteissa tämä oli mahdollista, joten päätin lähteä ajamaan joukkuekisan 85cc-luokkaan. Ajo sujui ihan hyvin ja olin erissä 3. ja 4." kertoi Ahtila yllätysvedostaan.
"Kausi ei mennyt erityisen hyvin. Olin MXJ Suomen Cupissa 17. Lähempänä 10 parhaan joukkoa olisi pitänyt olla" kertoi Ahtila.
"Talli on ilmoittanut, että ei jatka sopimustani ensi kaudelle. Nämä ovat olleet kaksi hienoa vuotta. Haluankin kiittää koko tiimin henkilökuntaa saamastani tuesta" sanoi Ahtila lopuksi.

Jokiniemi jatkaa, muut tallipaikat vapautuivat

"Samuli Jokiniemi kehittyi vuoden aikana paljon ja kaveri on osoittanut olevansa todellinen taistelija. Samulilla on hyvä paineensietokyky ja hän tekee kovalla asenteella töitä. Tulemme tekemään hänen kanssaan jatkosopimuksen ensi kaudelle. Jatkamme ensi kauden Yamahan kanssa ja Samuli ajaa MXJ-luokassa Yamaha YZ125 pyörällä" kertoi tallin toiminnasta vastaa Jani Mahlamäki.
"Kevin Ragnell ja Antti Ahtila eivät jatka ensi kaudella tallissa. Haluan kiittää molempia kuljettajia sekä heidän vanhempiaan panoksesta tallin hyväksi" jatkoi Mahlamäki.
"Meillä oli myös todella "iso kala haavissa" Euroopan huipulta talliimme ensi kaudeksi. Tämä ei nyt kuitenkaan toteutunut, joten olemme tilanteessa jossa haemme 1-2 85cc kuljettajaa talliimme ensi kaudeksi" selvensi Mahlamäki viime päivien käänteitä.
"Järjestämme avoimen testitilaisuuden, josta tiedotamme tarkemmin muutaman käytännön asian selvittyä. Halukkaat voivat ilmoittautua jo nyt mukaan sähköpostilla jani@blackseven.fi tai puhelimitse 040-1546731. Testissä ei ajeta motocrosspyörillä, ajotaidosta meillä on riittävästi dataa kilpailujen tulosluettelon muodossa. Haluamme nähdä miten kuljettajat pärjäävät kuntotestimaisessa kokeessa. Haluan nähdä kuljettajia, joilla on asennetta ja halua menestyä. Lisäksi kuljettajat haastatellaan henkilökohtaisesti" kertoi Mahlamäki valintaprosessista.