23.9.2013

Perinteinen Motocross-gaala järjestetään Tampereella lauantaina 26.10.2013

GaalaJo perinteeksi muodostunut kaikkien lajin ystävien yhteinen Motocross Gaala järjestetään Tampereen Original Sokos hotel Ilveksen yökerhossa lauantaina 26.10.2013 klo 20.00 alkaen.
Gaalassa palkitaan SM-supercrossin ja MX-liigaluokkien (MX125, MXJ, MXB, MXD) kauden kolme parasta kuljettajaa. MX-junioriliigan MXC/C- ja MXC/B-luokissa palkitaan kymmenen kärki ja MX65-luokassa palkitaan kaikki paikalle saapuneet kuljettajat. Palkitsemisen ehtona on läsnäolo gaalassa.
Palkintojen jakamisen lisäksi ohjelmassa on mm. haastatteluja ja kilpailuja. Nuorimpien kuljettajien palkitseminen ja haastattelut pyritään suorittamaan ennen klo 21:30 ja gaalan ohjelma osuus päättyy klo 22:30. Täysi-ikäisten osalta iltaa on mahdollista jatkaa Ilveksen yökerhossa myös klo 23:00 eteenpäin.
Palkittavien kuljettajien tulee ilmoittautua gaalaan 18.10.2013 mennessä SML:n toimistoon: office@moottoriliitto.fi, otsikko ”Mx-gaala ilmoittautuminen”. Ilmoittautumisessa on ilmoitettava kuljettajan nimi, kilpaluokka, loppusijoitus ja yhteystiedot.
Tapahtuma on ilmainen (eteispalvelumaksu 2€) ja avoin kaikille motocrossin ystäville. Gaalassa ei ole ikärajaa, joten kaikki vauvasta vaariin paikalle. Tule laittamaan motocross kausi 2013 pakettiin loistavassa motocross seurassa!