26.8.2013

Matias Vesterinen: Suzuki MX-Liiga Imatra

MX-Liiga jatkui Imatralla Kurkvuoren radalla. Matias mukana MX C/B luokassa.

Päivä alkoi loistavasti Matiaksen kellottaen aika-ajoissa pohja-ajan.

1-erän starttikin onnistui, Matias ajoi porukan kärkeen ja johti kilpailua lähes maaliin kunnes toiseksi viimeisellä kierroksella kurvissa kierroksella ohitettavan kanssa yhteentörmäys ja ukko nurin. Muutama kuljettaja kerkesi ohitse ja Matias ruutulipulla kolmas.

2-erän startissa Matias kerkesi toiseksi ensimmäiseen kurviin. Holet ottanut Otto scrub Master Hilden kaatui eteen ja Matias ajoi konttiin ja ukot nurin.. Kun hässäkkä vihdoin selvisi ja päästiin taas ajamaan Matias oli koko porukan viimeinen ja siitä alkoi armoton taistelu! Matias teki MAHTAVAN nousun hienolla taistelulla koko porukan hänniltä sijalle 5 !!

lopputulokseksi viikonlopusta jäi totalin 4

Matias Vesterinen tiedotus