14.8.2013

Matias Murto vauhdissa Vantaan Supercrosskilpailussa

Matias Murto Vantaa SupercrossVantaan supercrosskilpailu ajettiin 10.8.2013 Vauhtikeskukseen rakennetulla uudella supercrossradalla. Radan profiili oli hyvin suunniteltu ja niinkuin supercrossiin kuuluu, jokaisella katsojalla oli lähes aitiopaikka kisan seuraamiseen. Hienoa oli, että rata valmistui viikkoa ennen kisaa ja kaikilla kuljettajilla oli mahdollisuus tutustua rataan.
Kisapäivän aamuna rata oli vielä kostea kovien vesisateiden jäljiltä.

Aamun harjoitus/aika-ajossa ajo ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, enkä saanut rytmistä kiinni. Kärjessä olevien kuljettajien erot aika-ajossa olivat pienet, oma sijoitus aika-ajossa kuudes. 

Karsintaerässä rata oli aivan huippukunnossa ja ajokin alkoi sujumaan. Horjahdin hieman lähdössä, mutta olin kuitenkin ensimmäisenä mutkassa, minkä paikan pidin maaliin asti.

Finaalissa sain hyvän lähdön ja ensimmäiset kierrokset ajoin tarkasti. Sain ajettua muutaman hyvän kierroksen ja onnistuin tekemään pienen eron toisena tulevaan. Varmalla ajolla erä loppuun asti ja päivän tuloksena ensimmäinen supercrossvoitto.

Lähipäivinä siirrytään jälleen arkeen, kun koulu alkaa ja suunnataan ajatuksia kuntoharjoitteluun, mutta mahtuuhan syksyyn vielä monta kilpailua.

Seuraava MX C/A luokan kilpailu ajetaan Iisalmessa 18.8.2013.

Vauhdikkain terveisin
Tiedotus
Matias Murto