7.8.2013

Matias Vesterinen: Kendall MX-Liiga Miehikkälä

Viime viikonloppuna ajettiin myös Crossia. Vuorossa oli MX-Liigan kuudes osakilpailu Miehikkälän hienolla radalla. Matias osallistui MX C/B luokassa kilpailuun. Aika-ajot menivät hienosti Masan päästellessä porukan toiseksi nopeinta vauhtia. 1-erän startissa pyörä lähti hyvin puomilta mutta pieni horjahdus ja Masa jäi porukan viimeiseksi..erän aikana Matias onnistui kuitenkin taistelemaan itsensä sijalle 13 joka oli myös sijoitus ruutulipun heiluessa.

2-erän startti meni paremmin ja Matias kerkesi kolmos paikalle. Kakkos paikkaa tavoitellessa ohitustilanteessa Miehikkälän ns.rengasmutkassa kuitenkin sattui harmillinen kaatuminen, rinta tankoon ilmat pihalle ja pyöräkin lensi vielä vallin päälle.. aikaa tuhraantui ja sijoitus tippui porukan viimeiseksi. Matias onnistui kuitenkin erän lopussa vielä ohittelemaan ja nosti sijoituksen ruutulipun heiluessa sijalle 16. Viikonloppu oli aika epäonninen, mutta erien tuloksista Matias sai tärkeitä pisteitä jotka nostivat sarja sijoituksen sijalle 5.

..Seuraavana MX-Liigaa päristellään Imatralla 24-25.8.2013