29.7.2013

Savaste vauhdissa Hollannin Zwarte Crossissa

Kim Savaste zwarte cross 2013Neljä päiväinen Zwarte Cross Festivaali tapahtuma pidettiin Hollannin Lichtenwoorden radalla. Tapahtuma-alue oli massiivinen katsojia oli yli 165 000. Alueella oli lukuisia festaritelttoja, freestyle-
stunt esityksiä mm. hurja back flip autolla. Motocross radalla kilpailivat myös hupiluokat, kulkuneuvoja oli rakennettu jos minkälaisia millä vain pääsi liikkeelle.

KTM Motorsportin kuljettaja Kim Savaste edusti MX85 luokassa Suomen värejä. Perjantaina aamulla ajettiin vapaa treeni ja aika-ajo, sekä iltapäivällä ensimmäinen erä. Lauantaina toinen erä ajettiin kuumassa
yli 30 asteen lämmössä, sunnuntaina kisaa ajettiin vielä kolmannella ja neljännellä erällä. Lichtenwoorden rata on mielenkiintoinen, rata on osittain pehmeää hiekkaa sekä kovaa savea. Savaste ajoi hienosti yhteistuloksissa totalin 2.sijalle, vain kahden pisteen erolla voittajaan.

Team Savaste