24.7.2013

Matias Murto Supercrosskilpailuissa Siilinjärvellä

Matias Murto Siilinjärvi 2013Siilinjärvellä Hamulan radalla ajettiin lauantaina 20.7.2013 Suomen cupin MXC/A luokan neljäs osakilpailu. Hamulan rataa ajettiin hieman lyhennettynä ja mm. pehmeän hiekkaradan huikeat mäet jätettiin ajamatta.

Aamulla Matiaksen aika-ajossa oli hyvän yrityksen tuntua ja Matias ajoikin toiseksi nopeimman ajan.

Karsintaerän hyvä lähtö ja voitto omassa ryhmässä toi tilaisuuden Finaaliin valitsemaan ensimmäisenä puomipaikkaa.
"Lähtö sujui hyvin ja olin tokana lähdössä, mutta tipuin sijoituksen seuraavassa mutkassa. Siitä sitten lähin ohittamaan toisena olevaa ja pääsin ohi, mutta tein virheen ja minusta tultiin ohi. Yritin ohitusta pitkän aikaa toisena olevasta. Kun yritin ohittaa sisäkautta, jouduin painamaan etujarrun pohjaan ja eturengas luisti alta, jolloin kaaduin ja jäin pyörän alle. Nousin pystyyn ja olin tuolloin kuudentena.Yritin koko ajan ohittaa edessä olevia ja niinpä erän lopussa olin kolmas. Kolmas sija MXC/A cupin kisoissa on kesän paras sijoitukseni."

Seuraava MXC/A cupin kilpailu ajetaan Karkkilassa 28.7.2013.

Vauhdikkain terveisin
Tiedoitus Matias Murto