11.7.2013

Matias Vesterinen, kauden parasta tykitystä Torniossa

MX-Liigan pohjoisenkierroksen toinen kilpailu kaasuteltiin Lauantaina Torniossa. Matias osallistui MX C/B luokkaan joka keräsi viivalle reilut viisikymmentä kuskia. Viikolla Samuli Aron vetämällä harjoitusleirillä oli Matiaksen hyvä vauhti jo aistittavissa. Kilpailun aika-ajoissa Matias olikin porukan nopein 0,3 sekunttia ennen Emil Weckmania.
1-Erän kisastartti josta Holet Matiaksen nimiin ja porukan kärkeen..Masa kaasutteli kilpailun kärjessä 6-kierrosta kunnes kädet väsyivät ja Emil Weckman pääsi kuittaamaan kärkipaikan, Matias erän kakkonen 7 sekunttia Emilin perässä.

2-Erän startti sujui hieman huonommin..pyörä stumppasi pehmeeseen hiekkaan ja matias jäi sijalle 5. Masa nousi kuitenkin nopeasti sijalle 3 ja erän toiseksi viimeisellä kierroksella onnistui vielä nappaamaan kakkospaikan Tatu Junnolalta. Ruutulipun heiluessa Matias oli kakkonen 1-erän tapaan 7 sekunttia Emilin perässä 🙂
Viikonlopun totalin tulos oli 2 !!! HUIPPU HYVÄ 🙂
Sijoituksen myötä Matias nousi MX-Liigan sarjassa C/B luokan sijalle 7.

MX-Liiga jatkuu elokuun ensimmäinen viikonloppu Miehikkälässä, sitä ennen Matias kuitenkin osallistuu Siilinjärvellä ajettavaan SUPERCROSSIIN C/A luokassa jossa vanhimmat kuskit ovat jo 15-vuotiaita.