11.7.2013

Matias Vesterinen ja PH-Moto yhteistyöhön

Matias Vesterinen ja PH MotoMatias Vesterinen ja PH-Moto ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2013.

Matias Vesterinen vaihtoi pyörämerkkiä kesken kauden ja samalla mukaan tuli muitakin uusia tuulia. Pyörä on nyt siis KTM ja se on istunut käteen ensimetreistä alkaen. Kilpailuissa vauhti ja sijoitukset ovatkin olleet mallikkaita. Nyt parin kilpailuviikonlopun jälkeen Matias ja PH-Moto ovat sopineet yhteistyöstä ainakin kauden 2013 loppuun. Loppukauden kilpailuissa Matias ajaa PH-Moton tukemana kuljettajana.

PH-Moto on Imatralla toimiva täyden palvelun MP-myymälä, jossa panostetaan vahvasti myös offroad-puolen harrastajiin. ”Matiaksessa on paljon potentiaalia ja hän panostaa harjoitteluun sekä kilpailemiseen oikealla asenteella. Asenne sopii PH-Moton toimintamalliin loistavasti ja sen vuoksi olikin helppo lyödä kättäpäälle yhteistyökuvioista”, Pasi Huuhtiainen PH-Motosta kommentoi.

Matias ajaa loppukauden mm. Arain kypärillä ja Scottin ajovarusteilla.”Oli kiva taas palata KTM:n satulaan ja yhteistyö PH-Moton kanssa on myös siistiä”, Matias vinkkaa hymyssäsuin.

Matiaksella on seuraavaksi vuorossa Supercossin Suomen Cupin osakilpailu, joka kisataan Siilinjärvellä 20.7.

Matias Vesterisen tiedotus