30.6.2013

Matias Vesterinen vauhdissa Rovaniemellä

MX-Liigan pohjoisen kierros starttasi tänään 29.6 lauantaina Rovaniemellä paahtavassa helteessä.
Matias osallistui MX85 C/B luokkaan ja ajokkina pariviikkoa sitten vaihdettu KTM.
Kuljettajia Rovaniemellä MXC/B luokassa oli 54.

Aika-ajoissa kyyti löytyikin jo heti ja Matias kellotti luokan toiseksi nopeimman ajan heti Emil Wecmanin jälkeen.

1-Erän kisastartti ja hiekka LENTÄÄ!! ..Masan nimiin holet ja koko porukan kärkeen Matias ajeli kärjessä pari kierrosta ja sitten Emil pääsi ohitse. Erän n. 15min. kohdalla Masalla sattui pieni ajovirhe ja kaatuminen joka pudotti sijoituksen seitsemänneksi josta Matias kuitenkin nousi vielä hienosti ruutulipulle sijalle 4.

2.Erän startti meni kanssa hienosti ja Matias taas porukan kärjessä..johto asema säilyi kierroksen kunnes Emil pääsi taas ohitse . Kolmos paikalla ajanut Allu Kurvinen yritti tiukasti saalistaa Matiakselta kakkospaikkaan ja taistelu tiimellyksessä pyörät osuivat yhteen ja Matias nurin.. sijoitus tippu kymmenenneksi josta Matias kuitenkin nousi vielä sijalle 6. Ensiviikolla vasta 11 vuoden iän saavuttava Matias oli hienosti tässä kovassa porukassa Totalin neljäs : ) HYVÄ !!

A-Finaalin kuljettajille suotiin mahdollisuus osallitua huomenna sunnuntaina Rovaniemellä C/A luokan kilpailuun. Matias osallistuu Historian nuorimpana kuljettaja C/A luokan kisaan !!

MX-LIIGA jatkuu viikon päästä 6.7 Matiaksen lempiradalla Torniossa