26.6.2013

Siilinjärvellä supercrossia uudistetulla formaatilla, ilmoittautuminen avattu

Siilinjärvi_SX_juliste_A2

Siilinjärven legendaarisella Hamulan radalla ajetaan Supercross SM, Suomen cup ja kansallinen kisa 20.-21.7.13. Kisassa kokeillaan uutta formaattia, jossa Supercross SM osakilpailu sekä MXJ ja MXC/A Suomen cup osakilpailut ajetaan lauanataina. Sunnuntaina on vuorossa kansallinen supercross MXB, MX125 ja MXC/B-luokissa. Sunnuntaiksi rataa muokataan kyseisille luokille soveltuvaksi. Uusittu formaatti antaa MXC/B kuljettajille mahdollisuuden tutustua supercross formaattiin taitotasolle soveltuvalla radalla ja toisaalta esim. 125 kuutioisen pyörän omaavilla MXA, MXJ ja MXC/A kuljettajien on mahdollista ajaa molempina päivinä kisaa.

Lauantaina 20.7.2013
SM: SX
Suomen Cup: MX C/A
Suomen Cup: MX J

Sunnuntaina 21.7.2013
Kansallinen: MX B
Kansallinen: MX 125
Kansallinen: MX C/B

Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen osoitteessa:
http://www_cb.kisainfo.net/siive/kilpailukutsu.asp