16.6.2013

MXC/B-kärki mukaan MXC/A-luokkaan myös Pohjoisessa

Motocrossin lajiryhmä on saadun palautteen perusteella päättänyt, että MX-Liigan Rovaniemen ja Tornion osakilpailuissa lisäluokkana ajettaviin kansallisiin MXC/A-luokan kilpailuihin saavat osallistua myös MXC/B-luokan ajajat, jotka ovat olleet kuluvan kauden aikana MXC/B-Liigan pistetilanteen kymmenen parhaan joukossa.
MXC/A-luokan kansalliset kilpailut ajetaan Rovaniemellä ja Torniossa sunnuntaina MX-Liigan yhteydessä kansallisena lisäluokkana. Näin ollen lauantaina MXC/B-luokassa kilpailevat ajajat, jotka ovat oikeutettuja osallistumaan myös MXC/A-kilpailuihin voivat kilpailla myös sunnuntaina MXC/A-luokassa. Kyseiset kilpailut eivät ole MX-Liigan tai MXC/A Suomen Cupin osakilpailuja, eikä niistä näin ollen jaeta MX-Liigan tai MXC/A Suomen Cupin pisteitä, eikä MXC/B-luokittelupisteitä.
MX-Lajiryhmä toivoo mahdollisimman monen kilpailijan käyttävän mahdollisuuden kilpailla myös MXC/A-luokassa hyväkseen sekä Rovaniemen että Tornion kilpailuissa.
SML/MX-Lajiryhmä