12.6.2013

Emil Weckman varmisti Em-finaalipaikan

Toiseksi viimeinen Suomen lohkon EM-karsintakilpailu ajettiin Saksan Bielsteinin alppimaisemissa 8.-9.6.

Launtaina aurinkoisessa ja kuumassa säässä ajettu karsintaerä oli Emilin ja Anton Nagyn tiukkaa vääntöä aina maalilipulle saakka. Emilin onnistui pitää Anton takanaan ja saavuttaa näin ensimmäinen puomipaikka.

Varsinainen kisapäivä valkeni viileämpänä ja sateenkin uhka oli olemassa. Ensimmäisen erän Emil vei nimiinsä hyvin onnistuneen startin jälkeen.Toinen oli Anton Nagy hurjan takaa-ajon jälkeen ja kolmas oli Noel Nilsson.

Toista erää ennen sadekuuro kasteli radan tehden sen liukkaaksi. Startti ei onnistunut ihan yhtä hyvin kuin edellinen ja ensimmäisessä mäessa Anton ja Emil olivatkin rintarinnan Antonin viedessä tällä kertaa pidemmän korren karaten kärkeen ja voittaen koko erän. Emil oli toinen ja kolmas oli Arvid Luning.

Totaalin sijoitukset olivat:

  1. Nagy
  2. Emil
  3. Luning

Lohkosijoitukset:

  1. Emil 165p.
  2. Nagy 152p.
  3. Dankers 132p.

Nämä pisteet riittävät elokuussa Englannissa Matterley Basinissa ajettaviin EM- loppukilpailuihin

terveisin Team Weckman