12.6.2013

Black Seven Yamaha SH Racing: Tehokas testipäivä Vantaan Lavangossa

kuva1f791feBlackseven Yamaha SH Racing talli järjesti testi-ja treenipäivän kuljettajilleen viime viikolla. Mukana testeissä oli Yamahan edustaja Konekeskolta sekä tallin valmennuksesta vastaava Tomi Konttinen.

Jokiniemi ajoi testiä myös Yamaha YZ125:lla

"Oltiin siinä aamulla varikolla ja puettiin ajokamoja päälle, niin tiimin päällikkö ja valmentaja tulivat kysymään, että voisinko ajaa vähän testiä piikillä. Olen jo aika iso 85:seen, joten oli oikeastaan todella kiva ajaa isommalla pyörällä" kertoi Samuli Jokiniemi.
"Ihan hyvin se meni, en tiedä tarkalleen mikä testin tarkoitus oli, mutta olen aina valmis tekemään mitä tiimi pyytää" purki Jokiniemi tuntojaan.

Ragnell erinomaisessa iskussa

"Oli tosi hieno päivä tiimin kanssa, pistettiin aamulla varikkopilttuut samaan kuntoon kuin kisoissa ja ympärillä pyöri valmentaja sekä Yamahan edustaja, tuntui kuin olisi jossain ammattilaistallissa" fiilisteli Kevin Ragnell päivästä.
"Konttisen Tomi opetti todella hyviä juttuja ja opin paljon niksejä Lavangon radasta. Uskon olevani seuraavassa Suomen Cup osakilpailussa jälleen hiukan nopeampi" analysoi Ragnell.

Ahtila haki ajovirettä tuleviin kilpailuihin

"On ollut vähän tahmea alkukausi, joten olin todella innoissani kun kuulin tästi testi- ja treenipäivästä. Tarvitsen nyt paljon tunteja pyörän päällä, päästäkseni taas omalle tasolleni" sanoi Antti Ahtila.
"Yamaha YZ125 tuntuu kyllä erinomaiselta ja tämän testin jälkeen saatiin pyörästä vieläkin parempi. Tosin ei pyörässä mitään vikaa ollut aikaisemminkaan." jatkoi Ahtila.

Illalla Olympia Stadionille Suomi-Valko-Venäjä MM-karsinta peliin

"Päivän tarkoitus oli saada kuljettajille tehokas treeni- ja testipäivä sekä lähteä illalla viettämään aikaa yhdessä" kertoi tallin toiminnasta vastaava Jani Mahlamäki.
"Hyypiän Sami sai hoidettua meille liput illan matsiin ja sitä ennen käytiin syömässä. Meillä on todella hieno porukka kasassa. Ja tuntui tallin sisältä löytyvän kaksi todellista "jalkapallo-analyytikkoakin", kun kuunteli pelin aikana mekaanikko-isien Ragnell & Jokiniemi kommentointia" veisteli Mahlamäki.

Seuraava kilpailu 16.6 Suomen Cup 3/10, Vantaa