4.6.2013

Siilinjärven Supercrossissa kokeillaan uutta formaattia

Siilinjärven Supercross osakilpailussa 20. - 21.7.2013 kokeillaan uutta formaattia, jossa SM osakilpailun lisäksi lauantaina ajetaan sekä MXC/A, että MXJ-luokan Suomen Cup osakilpailut. Sunnuntaina vuorossa on MX125, MXB ja uutuuteena MXC/B luokka.
- Tärkein syy muutokseen oli se, että halusimme selkeämmin erottaa sunnuntain harrastepäiväksi, jolloin rataa voidaan muokata soveltumaan paremmin kunkin luokan kuljettajien taitotasolle soveltuvaksi. Täten mahdollistamme myös MXC/B luokan kuljettajien ajamisen Supercross formaatilla, kertoo Supercrossin SM-sarjan promoottori Kusti Manninen.
Tavoitteena on myös tiivistää päivien aikataulua siten, että ylimääräisiltä tauoilta vältytään ja yleisölle riittää koko ajan nähtävää radalla. Sillinjärven supercrossin tarkemmat aikataulut julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailun lisämääräys julkaistaan lähipäivinä.
Lisätiedot: www_cb.smlsupercross.fi