21.5.2013

JN Motorsport-Suzukille huoltorekka

JN Motorsport-Suzuki on vuonna 2012 perustettu motocrossiin ja supermotoon keskittyvä offroad-tiimi. Tiimin vetäjänä toimii Moto GP-piireissäkin useiden vuosien ajan mainetta niittänyt imatralainen Jori Nevalainen. JN Motorsport-Suzuki toimii Suomen Suzukin alaisuudessa ja tukemana. Suzukin tarjoaman erittäin kilpailukykyisen kaluston avulla tiimillä onkin tarkoitus saavuttaa menestystä jo kaudella 2013.

JN Motorsport-Suzukin kuljettajakaarti koostuu lähinnä nuorista tulevaisuuden lupauksista ja tarkoituksena onkin tarjota heille entistä paremmat menestyksen ainekset. Kaikki kuljettajat ovat vahvasti sitoutuneet tiimin toimintaan ja halu tehdä tuloksia on kova.

Katso tarkemmat kuljettajaesittelyt: motorradista JN Motorsport-Suzuki tarjoaa yrityksellenne loistavan mahdollisuuden lähteä tekemään yhteistyötä moottoriurheilun saralla ja tarjoaa samalla huomattavaa näkyvyyttä. Tiimin kuljetuskalusto on räätälöity moottoriurheilukäyttöön ja tulee varmasti saamaan osaksi suurta huomiota. Huoltorekka sisältää täydet tiimin ja kaluston huoltomahdollisuudet. Huoltorekka tulee näkymään osana tiimin kokonaisuutta varikkoalueella niin kilpailuissa kuin harjoituksissa.

JN Motorsport-Suzuki mainosesite2 JN Motorsport-Suzuki mainosesite

Kaudelle 2013 tarjoamme yrityksellenne mainostilaa kuljetuskalustosta seuraavasti:

Mainoshinnat:

  • 1/1 m² á 600 € + alv
  • 1/2 m² á 350 € + alv
  • 1/4 m² á 200 € + alv
  • Mainos näkyy rekassa koko kauden 2013.
  • Rekka teipataan peilikuvaksi, eli hinta sisältää mainoksen molempiin kylkiin.
  • Hintaan lisätään mainoksen teippaus.

Tiimin yhteystiedot:

JN Motorsport-Suzuki mainosesite