19.5.2013

Matias Vesterinen ja Karhulan kuulumiset

MX-LIIGA jatkui Kotkassa Karhulan radalla joka on monen kuljettajan mielestä sarjan haasteelisempia ratoja. Matias osallistu kilpailuun MX C/B luokassa johon oli ilmoittautunut 84 kuljettajaa. Harjoituksissa ja aika-ajoissa Matias päästeli kärjen vauhtia mutta pienet kaatumiset pudottivat aika-ajojen tuloksen sijalle 12 joka oikeutti paikan A-Finaaliin.

1-Erän startti meni putkeen ja Masa kaasutteli 2-paikalla. Kolmen kärki pääsi jo vähän karkuun muusta porukasta ja kaikki näytti hyvältä. Erän aikana taas kuitenkin harmittava kaatuminen ja sijoitus tippui sijalle 10 ruutulipun heiluessa, josta kuitenkin napsahti tilille ensimmäiset C/B luokan pisteet

2-Erän starttikin meni hienosti, Matias sijalla 4. Kolmannella ratakierroksella sattuikin sitten tosi hurjannäköiset pannut. Melko kovavauhtisessa paikassa kanssa kilpailijan kanssa pyörät osuivat yhteen ja molemmat pilotit keulan kautta ympäri.. rytäkästä selvittiin kuitenkin lääkärintarkastuksen jälkeen vain pienillä ruhjeilla.
Matiaksen kilpailun Totalin sijoitus jäi sijalle 24.