8.5.2013

Jokiniemi EM-karsinnan A-finaalissa, Ragnell B-finaalissa

Hyvink_EM_karsinta_004.15dd52a Hyvink_EM_karsinta_0036793f4

BLACKSEVEN YAMAHA SH RACING tallin kuljettajat suoriutuivat Hyvinkään EM-karsinta viikonlopusta kunnialla. Paikanpäälle oli saapunut Euroopan nopeimpia 85cc luokan kuljettajia, joten vastus oli kovinta mahdollista laatua. Ensi esiintyminen tallin väreissä näkyi ylimääräisenä jännityksenä ja tallin teltan edustalla ollut tasainen kuhina loi oman lisämausteensa olosuhteisiin.

Samuli Jokiniemelle vaihderikas viikoloppu

"Pystyin ajamaan koko viikonlopun omalla tasollani. Lauantain karsintaerässä olin hyvissä asetelmisssa, pieni kaatuminen pudotti minut karsintarajan ulkopuolella. En antanut periksi ja onnistuin nousemaan takaisin A-finaaliin oikeuttaville sijoille" analysoi Jokiniemi ajoaan.
"Sunnuntaina olo oli paljon vapautuneempi. Harmittaa vaan ensimmäisen erän kaatuminen heti alussa, jäin koko letkan viimeiseksi, päätin kuitenkin ajaa täysillä loppuun asti. Toisessa erässä kanssakilpailija ajoi suoraan kylkeen ja sitten näkyi hetken aikaa tähtiä silmissä. Oli pakko keskeyttää, kun sain lievän aivotärähdyksen. Onneksi oli hyvä kypärä päässä" kertasi Jokiniemi viikonlopun saldoaan.

Kevin Ragnell B-finaalin 7.

"Oli kyllä mieleenpainuva kisaviikonloppu. Niin monta kuukautta olin odottanut tätä hetkeä, että pääsen ajamaan uuden tiimini väreissä ja pääsin tekemään sen vielä EM-tason kilpailussa" kertoi Ragnell ajatuksistaan.
"Lauantaina olin vähän hermostunut ja en saanut itsestäni ihan kaikkea irti. Hienosti talli kuitenkin kannusti minua ja sunnuntain B-finaalissa pääsin ajamaan vapautuneemmin" sanoi Ragnell

Yhteishenki oli erinomainen

"Meillä oli erittäin hyvä tekemisen meininki koko viikonlopun ajan. Erityisesti annan kiitosta mekaanikko-isien työmoraalista. Yhteistyö heidän välillään oli saumatonta" kertoi tallin toiminnasta vastaava Jani Mahlamäki.
"Kuljettajat olivat kokolailla omalla tasollaan. He kestivät hienosti paineet ja saivat rutkasti itseluottamusta" päätti Mahlamäki.

1.erä
1. Conrad Mewse GBR KTM
2. Jorge Brado BEL KTM
3. Kim Savaste FIN KTM
...
34. Samuli Jokiniemi FIN YAMAHA

2.erä
1. Conrad Mewse GBR KTM
2. Jorge Brado BEL KTM
3. Glen Meier DEN KTM
...
DNF Samuli Jokiniemi FIN YAMAHA