28.4.2013

Emil Weckman: Sinisaloliiga vantaa

Ensimmäinen tämän kauden Sinisaloliigan kisa ajettiin Vantaan Lavangossa lauantaina 27.4. Samalla kisa oli Emilin ensimmäinen C/B - luokan kisa.
Tälle kaudelle sääntömuutokset toivat C/B-luokallekin aika-ajot. Kuskeja Vantaalla oli 83, joten heidät jaettiin 3 ryhmään. Emilin ryhmäksi oli arvottu A-ryhmä. Aika-ajoja oli ajettu ensimmäiset kurvit kun Emilin treenipyörä sammui eikä enään käynnistynyt. Onneksi aika-ajot olivat vasta alussa joten ehdittiin saada kisapyörä alle ja sillä Emil paukuttikin kaikkien ryhmien nopeimman ajan.
Ensimmäiseen erään lähdettiin hyvillä mielin vähän startin onnistumista jännittäen. Tutustumiskierroksen puolessa välissä leikki loppui kesken kaasun kadotessa. Taas jouduttiin työntöhommiin. Varikolla huomattiinkin kaasuvaijerin irronneen alaosastaan.
Toisen erän startti onnistui hyvin Emilin ollessa ensimmäisessä mutkassa niukin naukin toinen ja jo heti kohta ensimmäinen mikä pysyikin erän loppuun asti.
Kisakausi on nyt virallisesti aukaistu sekä 65 että 85 cc- luokissa. Seuraavaksi kisataan Hyvinkäällä EM 65 cc 3.-5.5.
Kilpailun tulokset : http://www_cb.mylaps.com/en/events/888203

Emil Weckman tiedotus