23.4.2013

Matias Vesterisen crossikausi käyntiin WestCross Weekendissä

Matias haki vauhtia viime viikonloppuna ajetusta WestCross Weekendistä Laitilassa.
Matias osallistui kilpailuun MX C/B luokassa joka on 11-vuotiaille tänä vuonna sääntömuutoksen myötä mahdollista.
C/B luokkaan saa osallistua 11-15 vuotiaat kuljettajat. Tänä talvena Matias valittiin Suomen Moottoriliiton valmennusryhmään. Ajoa on treenattu talvella Offroad hallissa sekä Suomen Moottoriliiton valmennusleirillä Belgiassa. Yleiskuntoa taasen on kehitetty ja seurattu Imatran urheilijoiden taitokonsultointi projektissa sekä hiihto ja mäkihyppy kilpailuissa 🙂

Talven kova treeni näyttäisi onnistuneen.. Matias täräytteli Laitilassa luokan nuorimpana kilpailijana harjoituksissa porukan kolmanneksi nopeimman ajan. 1-Erän kisastartissa Matias kuittasi Holet nimiinsä ja ruutulipulle erässä sijalle 8. 2-Erän startissa Masa kakkosena ensimmäiseen kurvaan, jo hurjalle patille kuluneella radalla taistelu hienosti sijalle 5. Ja totalin sijoitus oli viides 🙂 HYVÄ!!

WCW oli testiviikonloppu lähinnä miten kyyti riittää C/B luokassa..
Kesäkauden pääsarja SINISALO MX-LIIGA starttaa ensiviikonloppuna Vantalla.. Kilpailuun on ilmoittautunut C/B luokassa hienot 87 kuljettajaa. Kuljettajien jako ryhmiinkin on saanu tälle vuodelle sääntömuutoksen parempaan suuntaan. Nyt kuljettajat arvotaan 2-3 ryhmään josta ryhmien 13 nopeinta pääsee finaaliin.. eli nyt vedetään täysillä kilpaa jos meinaa finaaliin päästä 🙂