7.4.2013

Heerden kilpailun tulokset

Hollannissa Heerden radalla ajettiin tänään Suomen lohkon EMX65 ja EMX85 -luokkien kilpailut. Lauantaisista karsintaeristä EMX65 -luokassa paikan kilpailuun lunasti Emil Weckman ja EMX85 luokassa Kim Savaste, Valtteri Räsänen, Ere Kettunen ja Matias Murto.

EMX65 -luokassa ensimmäisen erän kärkikolmikon muodostivat Anton Nagy, Emil Weckman, Raivo Dankers. Toisessa erässä kärkikolmikon muodostivat Raivo Dankers, Anton Nagy ja Emil Weckam. Kokonaispisteissä emil Weckman on kolmantena.

EMX85 -luokassa Mukana oli neljä Suomalaista kuljettajaa. Ensimmäisen erän kärkikolmikon muodostivat Conrad Mewse, Jorge Prado Garcia ja Glen Meier. Kim savaste oli erässä paras suomalainen sijoittuen yhdeksänneksi. Valtteri Räsänen oli sijalla 20, Ere Kettunen 29. ja Matias Murto 30.

Toisen erän kärkikolmikon muodostivat Conrad Mewse, Jorge Prado Garcia ja Kim Savaste. Valtteri Räsänen oli 25., Ere Kettunen 27. ja Matias Murto 36.

Viralliset tulokset löytyvät MyLapsista.